21-letni pevec, ki se je med drugim predstavil tudi na Slovenski popevki, ima za seboj že precej glasbenih izkušenj. »Ne vem, ali je to, da me ljudje bolj poznajo, ravno prednost. Ne nazadnje je to lahko tudi breme. Prepričan sem, da smo v oddaji ostali vsi, ki obožujemo petje, in gledalci se odločajo na podlagi tega, kar lahko ponudimo,« je prepričan Gašper.

Novomeščan se je v nedeljski Misiji predstavil z evrovizijsko uspešnico Insieme, njegov nastop pa sodnikov ni najbolj prepričal. »Sam do svojega nastopa nikakor nisem ostal ravnodušen, a dobil sem novo priložnost, ki je ne gre zamuditi. Napredovanje v naslednji krog, kljub slabim komentarjem žirije, razumem kot veliko odgovornost in ogromno zaupanje, ki so mi ga podelili gledalci,« je povedal pevec, ki je s svojo uvrstitvijo med najboljšo osmerico dvignil veliko prahu.

Čeprav so mnenja gledalcev o njegovem nastopu ostala deljena, Gašper še naprej ostaja v igri za evrovizijski nastop. Občinstvo in sodnike želi prepričati, kot je povedal, predvsem s svojim odnosom do glasbe: »Moj adut je nedvomno strast do petja, ki jo poslušalci lahko začutijo na vsakem mojem nastopu!«
Kaj pa menite vi? Vas je Gašper prepričal?


Zadnje novičke

Prejšnji članekRobsten: Poroko v Jutranji zarji je vsak dojemal po svoje!
Naslednji članekFoto: Pippa Middleton narekuje jesenske modne smernice