»Z nedeljskim nastopom sem še kar zadovoljna, predvsem zato, ker je bila pesem zelo zelo težka. Mogoče sem bila malce pregroba, a se je na koncu vse lepo izteklo,« je vtise po oddaji strnila 18-letnica iz Petanjcev. Nika se je tokrat tako kot prvič predstavila s počasnejšo skladbo: »To, da sem v Misiji pela dve baladi, je bil zgolj slučaj. Balade so mi sicer zelo pri srcu, a imam rada tudi živahnejše pesmi.«

Nika se zaveda, da je konkurenca v oddaji vse močnejša in da spodrsljaji niso več dovoljeni. Tudi zato je zelo pozorna na svoj glas. »V času Misije še posebej pazim na svoj glas. Izogibam se gaziranim pijačam in zabavam pozno v noč. Da se pa v času Misije Evrovizija ne prehladim ali kakor koli zbolim, vsak dan pojem dve žlički matičnega mlečka,« je povedala nasmejana pevka.

Pa jo zaradi nastopanja v oddaji ljudje že prepoznavajo? Zadnje čase grem zelo malo ven, tako da me redko kdo sploh vidi, haha. Drugače pa moje družinske člane, prijatelje in znance mnogo ljudi sprašuje, če sem to res jaz,« je veselo razložila Nika.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Demi Lovato: Na latinske Grammyje z dekoltejem do popka!
Naslednji članekVideo vsebuje mladička in dojenčka in nič ni bolj ljubko!