Ines in Mišo sta se spoznala na snemanju oddaje Znan obraz ima svoj glas in kot pravi Ines – takoj začutila drug drugega. Posnela sta pesem z naslovom Slovenec in Slovenka.

"Tekmovalci ogromno časa preživimo skupaj, postali smo prava družina in težko mi bo brez njih, ko se vse to konča. Mišo je zelo posebna oseba in še posebej mi je pri srcu ker je tako dober človek. Njegovo srce je ogromno, neverjetno prijazen je in veseli me, da sem se od njega lahko učila tako med osebnim druženjem kot tudi poslovnim sodelovanjem," je povedala Ines.

Pesem Slovenec in Slovenka govori o fantu, ki mu je všeč mlada dama iz Ljubljane, prične ji dvoriti, vendar ga ona nakako ne pusti do sebe. Rad bi jo zvabil k sebi v Prekmurje, na njegovo ravnico, da ji pokaže, kakšno je življenje pri njemu doma. Zgodba se konča s srečnim koncem, saj ugotovita, da za srečo ni potebno imeti gore denarja, ampak le obojestransko naklonjenost in ljubezen.

Mišo se je v pesmi dokazal tudi kot odličen violinist, saj na ta instrument igra že od svojega desetega leta.

Pesem je radijsko premiero doživela včeraj, videospot pa bosta Ines in Mišo začela snemati po koncu šova. TUKAJ prisluhnite njuni novi skladbi.

Prejšnji članekPrihaja nova resničnostna oddaja, s svežo voditeljico
Naslednji članekTako je Savina Atai pričela svoje novo življenje