Kaj vam pomeni lepota in kako bi jo sami opredelili?

Meni osebno največ pomeni notranja lepota in to pri ljudeh tudi hitro opazim. Lahko je človek na zunaj lep in se samega sebe vidi kot nekaj posebnega, a brez notranje lepote in karizme, verjemite mi, ta posebnost takoj izzveni. Hočem povedati, da tudi v manekenstvu in svetu mode brez prave energije, ki jo oddajaš, karizme, nasmeška in pozitivnega mišljenja, človek ne more biti lep. 

Imate  kakšen poseben lepotni ritual? Kako skrbite za svoj videz?

Že kar nekaj časa stremim k zdravemu načinu življenja in poskrbim, da spijem ogromne količine vode, drugih pijač pa sploh ne uživam. Veliko telovadim, še posebno obožujem rolanje in hojo na naš Mirenski Grad. Zdravo se prehranjujem. Trenutno poskušam uživati čim več bio in eko hrane, saj kožo naredi bolj sijočo in precej izboljša počutje. Spat hodim ob določenih urah in poskušam vstajati ob isti uri, saj me ta ritual napolni z energijo. Mogoče ste že kje zasledili, da sem študentka visoke šole za kozmetiko. Po treh letih študija me je začela zanimati organska kozmetika in se tudi vedno bolj nagibam k njeni uporabi, saj sem do sedaj, priznam, uporabljala zelo različno paleto izdelkov. Zavedam se, da je za moje telo, kožo in dolge naravne lase najboljša uporaba naravnih sestavin.

S katero hrano se sicer najraje pregrešite?

Moje mnenje je, da tudi v zdrav način življenja lahko vključiš hrano, ki se ji ne moreš upreti. To sta zame čokolada in krompir.

Kmalu boste odpotovali na svetovni izbor. Imate radi potovanja in katera je vaša najljubša destinacija?

Potovanja obožujem! Zelo rada spoznavam nove ljudi in njihove kulture. Če vam naštejem nekaj destinacij, kjer sem že bila, so med njimi vzhodna obala ZDA, Maldivi, Tajska in Grčija. Ravno naslednja destinacija, na katero bi se podala, bi bila Indonezija. Moja sanjska destinacija pa so že od malih nog Havaji. Ker jo tako težko pričakujem in me oddaje o Havajih tako navdušujejo, bi rada, da ostane destinacija za kakšno posebno priložnost.

Ali kot misica načrtujete tudi kakšne humanitarne projekte?

Osebno mi dobrodelnost veliko pomeni. Rada pomagam ljudem v stiski, še posebno otrokom in starejšim ljudem, ki so tega potrebni. Vem, da ena sama miss Slovenije ne more narediti veliko, a se bom na tem področju potrudila po svojih najboljših močeh. Če bom lahko samo enemu človeku omogočila boljše počutje, ker sem mu lahko pomagala, bom več kot zadovoljna.

Nam lahko za konec zaupate, kakšno je vaše stališče do odločitve organizatorjev, da na letošnjem svetovanem izboru misice ne boste nosile kopalk? Vas to moti, vam morda ustreza?

Meni je čisto vseeno, ali bodo kopalke ali jih ne bo. Po eni strani je to lepotno tekmovanje in bi bilo pošteno, da se dekleta predstavimo v kopalkah, po drugi strani pa me iz spoštovanja do muslimanske vere in njihovih običajev to ne bi motilo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBlake Lively: Z Ryanom hočeta imeti veliko otrok!
Naslednji članekNEPRIJETNO! Kristen Stewart: Poglej, kaj ji je nekdo napisal na avto!