Svetovna organizacija Miss Universe je sporočila, da bo svetovni izbor Miss Universe 29.1.2017 na Filipinih. Slovenijo bo zastopala Lucija Potočnik, Miss Universe Slovenije 2016, ki je bila okronana junija letos.

Kako se pripravlja na izbor?

Lucija se na svetovni izbor pripravlja že nekaj mesecev, poleg številnih nalog, ki jih z veseljem opravlja, je naredila že ogromno fotografiranj in intervjujev.
V teh dneh pripravlja podroben plan s slovensko organizacijo Miss Universe, ki jo sestavljata zakonca Kraljević in voditeljica in piarovka Kaly Kolonič. Skupaj se odločajo kaj vse bo Lucija nesla v kovčkih na Filipine, kakšno nacionalno darilo bo odnesla tja na dobrodelno dražbo, katera bo tista obleka, ki jo bo nosila na finalnem izboru in katero bodo izbrali za nacionalni kostum, v katerem se tekmovalke predstavijo v posebnem predtekmovanju.

Je pa Lucija že izdala: "Na svetovnem izboru bom nosila obleko, ki bo predstavljala Slovenijo. To obleko mi bo oblikovala Dalila by Arrmal, ki je bila Miss Universe 2005."

Kakšen je protokol na izboru?

Tekmovalke so za časa priprav pod strogim nadzorom, kjer jih pazijo gardedame in varnostniki, prav tako pa v času priprav ne smejo same zapustiti hotela, ali se srečati s komerkoli iz zunanjega sveta, niti s starši in lastniki licenc posameznih držav.

"Vedno sem si želela obiskat Filipine. V te kraje, kjer me bodo pričakale toplejše temperature od naših, bom odletela okoli 10. januarja. Pričakujem, da bomo tam imeli ogromno dogodkov, druženj, fotografiranj, zato se moram na vse v tem mesecu dobro pripraviti," je še dodala naša letošnja Miss Universe Slovenije.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRok Terkaj jih je takole navdušil
Naslednji članekMila Kunis in Ashton Kutcher na prvem sprehodu