Deli
Davor Brečko – 22 let, Laško

Pred 15-imi polfinalisti projekta Mister Slovenije 2017 je bila nova preizkušnja – predstaviti sebe v najboljši razgaljeni različici. Le v spodnjicah so se tako postavili pred objektiv Ane Gregorič. Na dan snemanja pa je bilo še kako vroče, čeprav je zunaj grmelo in se pripravljalo na dež.

“Morda se zdi na prvi pogled enostavno, vendar za novinca pred objektivom je vse prej kot to.  Paziti mora, da so vse mišice na telesu napete, obenem pa da je izraz na obrazu sproščen oziroma prepričljiv. Gledalcu mora ponuditi iluzijo, da gre za povsem naravno stanje, čeprav je bil ob fotografiranju pozoren na vsak najmanjši delček telesa,” je razložila fotografinja Ana.

Snemanje je trajalo 10 ur. Ekipa je bila ob koncu vidno izčrpana ampak povsem zadovoljna z doseženim, kar pričajo tudi končni izdelki.

Borba za všečke!

Fotografije so objavljene tudi na uradni Facebook strani projekta misterslovenia.com, kjer vse do polfinalnega dogodka poteka glasovanje publike. Med petimi kandidati z največ všečki bo organizator določil 2, ki se bosta neposredno uvrstila v finalni del tekmovanja, ne glede na ocene žirantov na dan polfinala. Ostalih 13 pa se bo za preostalih 8 finalnih vstopnic potegovalo v soboto, 22. aprila, ko bo v kranjskogorskem casinoju Korona potekal polfinalni spektakel prežet z glasbenimi in plesnimi točkami. Vstop je prost!

Foto: Ana Gregorič

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.