Finalisti projekta Mister Slovenije 2017 so bili pred novim fotografskim izzivom. Spet so se prepustili vrhunski fotografinji Ani Gregorič, da jih ujame v svoj objektiv.

Na setu praktično ni bilo dekleta, ki bi se fantom lahko uprlo. Rezultat so fotografije, ki govorijo same po sebi. “Pozna se, da se je tekmovanje prevesilo v drugi del in da so fantje veliko bolj samozavestni kot na začetku. Zgodba jim je bila pisana na kožo in resnično ni bilo težav ujeti pravega vzdušja. Svoj izbor že imam, vendar bom dopustila, da me v zadnjem mesecu še kdo preseneti,” je iskreno dodala fotografinja Ana.

V lov za všečke!

Fotografije bodo še posebej vroče na uradni facebook strani projekta misterslovenia.com, kjer bo od nedelje naprej potekalo glasovanje publike, zato vabljeni! Med peterico fantov z največ veljavnimi všečki bo organizacija Mister Slovenije izbrala enega, ki se bo na finalni prireditvi neposredno uvrstil v super-finale tekmovanja. O preostalih štirih bo poleg organizatorjev odločala še izbrana strokovna komisija in fotografinja Ana Gregorič. Zdaj se fantje odpravljajo na večdnevne priprave v Rimske terme, kjer bodo skupaj s strokovnjaki iz različnih področji urili finalni nastop.

Gala finalna prireditev Mister Slovenije 2017 bo 21. junija v SiTi teatru BTC v Ljubljani, kjer bosta poleg mistra Slovenije znana tudi mister Proteini.si in Cosmo mister.

TOP 10 po abecednem vrstnem redu glede na ime:

Aleksandar Radić – 19 let, Celje
Blaž Kričej Režek – 18 let, Ljubljana
Davor Gradič – 22 let, Šentjur
Dino Šunjerga – 21 let, Črnomelj
Franko Bajc – 21 let, Ajdovščina
Gregor Čeglaj  – 27 let, Škofljica
Majk Peroša – 24 let, Piran
Matic Zajc – 21 let, Črnomelj
Nik Žujo – 23 let, Ljubljana
Vid Bjedov Kobe – 20 let, Ljubljana

Foto: Ana Gregorič


Zadnje novičke

Prejšnji članekČuki poskrbeli za presenečenje in povedali več o plesalki Jerneja Tozona
Naslednji članekStančka Šukalo v bolnišnici, njen dragi dokazal, da zmore