Bogat program je začinil modni spektakel, kateremu sta letos poveljevala igralec Jernej Kuntner – v vlogi režiserja in komik Ranko Babič – v vlogi asistenta režije. Z veliko izvirnosti, spontanosti in skupnega sodelovanja sta ustvarila prijetno vzdušje in obiskovalcem na svojevrsten način približala modne izhode.

V svoj scenarij sta tokrat vključila tudi gledalce, ki so se v družbi simpatičnih izzivov nepričakovano znašli na odru. Svoje trenutke slave sta kot voditeljici dobili Tjaša Železnik in Saša Pavlin Stošič, poleg njiju pa so v spektaklu sodelovali še: David Urankar, Ula Furlan, Tara Zupančič, Lorella Flego, Trkaj, Regina in Katarina Habe.

Poleg bogatega programa, modne revije, ki jo je v živo spremljal Rok Golob z zasedbo, je spektakel začinil še ilustrator Mitja Bokun, ki je za vsak izhod narisal unikatno uro in navdušil vse ljubitelje umetnosti. Po njegovi zaslugi so modne ure oživele in gledalce popeljale v slikovit svet blagovnih znamk. Veliko navdušenja pa je požela tudi spektakularna vizualna animacija, ki je zaradi vključitve sodobne tehnologije naredila dogodek še dodatno poseben in edinstven. Plesalci in igralci so se prepustili igri komunikacije z ekrani, ki je na duhovit način zabavala obiskovalce.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTrmasti srci, 15. del
Naslednji članekMisel dneva: Pričakuj več!