Deli
Na dvorcu vlada zelo velika napetost pred današnjim forumom. Prav zato sta se Emanuela in Niki odločila, da bosta poskusila s potegavščino dvigniti vzdušje. Pod pretvezo, da imata pripravljeno kratko predstavo, sta jih posedla pred dvorec, točno pod okna prvega nadstropja. Nato sta jih nič hudega sluteče zalila z nekaj vedri vode.

Vajenci so bili šokirani in  jima kmalu začeli groziti z maščevanjem. Večina vajencev je sicer razumela šalo, medtem ko Milan vsega skupaj ni najbolje sprejel. Rekel je, da si ga je Emanuela že prevečkrat sposodila in da je skrajni čas za maščevanje, ki ga bo uresničil, če se mu uspe vrniti z nocojšnjega foruma.

Ovca Gvidu spet povzročala ogromno težav
Vajenci so pred forumom dobili pismo od župana, da morajo vrniti ovce. Skrbnik Milan je lovljenje ovc spet zaupal moški ekipi. Nazadnje je pri tem opravilu Gvido imel kar nekaj težav in celo zelo nerodno padel.

Tudi tokrat so vajenci tekli za ovcami in nekaj časa so bili neuspešni, dokler Gvido eni ni prekrižal poti in jo ujel kar v zraku. Ovca mu je namreč kar skočila v naročje. Ko sta jo Gvido in Niki ukrotili in zvezali, pa je Niki poizkusil z malo drugačnim pristopom in ovco nežno prosil naj mu sledi. S tem je zgolj živciral Gvida, uspeha pa ni bilo. Gvido je nato še enkrat vzel stvari v svoje roke in ovco kar dvignil in odnesel do mesta, kjer so ovce zvezali.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.