Monja Bolt in Janko Fatur sta se v šovu Poroka na prvi pogled poročila na slepo. Njuni začetki niso bili najbolj obetavni, a se je izkazalo, da sta si nadvse kompatibilna. Razdalja in drugačen življenjski stil sta bila tista, ki sta ju najbolj ločevala.

Ves čas sta govorila, da med njima ni ljubezenskih čustev, temveč samo prijateljska. Strokovnjaki so bili mnenja, da si ljubezni ne želita priznati ter da se ne odpreta.

Cela Slovenija je navijala in držala pesti zanju. Upanje, da v sebi vendarle najdeta metuljčke in ljubezen, je bilo živo vse do zadnje odločitve.

Monja in Janko sta si na zadnjem odločilnem srečanju izrekla besede, ob katerih so tekle tudi solze. Ne glede na to, da upanje umre zadnje, se je njuno srečanje končalo žalostno in hkrati veselo. Nista našla ljubezni, našla pa sta prijateljstvo.

Vir: Instagram profil Poroke na prvi pogled.

Od konca snemanja šova do danes je minilo kar nekaj mesecev in v tem času se je lahko marsikaj spremenilo. Morda pa sta ljubezen razvila po zaključku, ko ju kamere niso več spremljale na vsakem koraku?

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekNina Pušlar v objemu moškega, ki je kriv, da je njena glasbena kariera zacvetela
Naslednji članekBojan Cvjetićanin v objemu Mačka!