Zodiak določa marsikatere stvari pri osebnosti človeka in očitno tudi to, kako se bo moški odrezal v postelji. Preden se z njim spravite med rjuhe, ga le povprašajte o horoskopskem znamenju, da ne boste potem slučajno presenečene.

Najboljši ljubimci so: LEVI, TEHTNICE, ŠKORPIJONI

LEV

Da, kralj živali je eno najboljših horoskopskih znamenj v postelji. Lev je sinonim za ognjenega, strastnega ljubimca in rad prevzame odgovornost v spalnici. Ne bo pustil, da vam bo med rjuhami dolgčas. Znano je tudi, da je ta sončni znak precej spoštljiv ljubimec in bo zagotovo upošteval vaše potrebe in želje.

TEHTNICA

Moški, rojen v znamenju tehtnice, je odličen ljubimec. Obvlada umetnost dajanja in sprejemanja in je znan kot neverjetno nadarjen ljubimec. Ker je tehhtnica vedno ustrežljiva, zna izpolniti tudi vaše najbolj divje fantazije in lahko oživi vaše najbolj poredne sanje. Hkrati pa je lahko precej staromoden ljubimec, če mu ne pokažete, kaj bi radi.

ŠKORPIJON

Škorpijonu se gre predvsem za prevlado moči in eksperimentiranje v postelji. Škorpijon je velik ljubimec, ki vas s svojim magnetizmom pripelje do vrhunca. Nikoli vam ne bo žal, če se mu boste prepustile.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTurška serija Usodni diamanti (Kara Para Ask), vam bo krajšala večere
Naslednji članekAna Dolinar Horvat je pokazala svojega sina