Amerika nas sicer res da še vedno prehiteva v predvajanju raznoraznih filmskih »umetnin«, vendar ta poslastica ne bo nič kaj dosti zamujala s potovanjem čez lužo v Evropo in drugam.

Že 3. junija se je v ZDA začela nova serija Pose, ki je tako rekoč »posvečena« plesni sceni v 80. letih v New Yorku. Predvaja jo televizija FX, pri nas bo najverjetneje na sporedu televizije Fox. Gre za muzikal, ki ga je ustvaril avtor Ameriške grozljivke in Ameriške zločinske zgodbe Ryan Murphy, ki je tudi gej in to poročen gej. Ryan je režiral tudi druge odmevne filme kot so: Jej, moli, ljubi, Življenje na robu, Normalno srce ….

V POSE bo v glavnih vlogah poleg Evana Petersa, Kate Mara in Jamesa Van Der Beeka nastopilo največ transseksualnih igralcev, kar smo jih doslej videli v kaki TV-seriji. Ryan je sicer že naredil 300 milijonski »posel« z Netflixom, vseeno pa naj še nebi zaključil pogovorov z Fox Networks Group skupino. Šov prikazuje neverjetno izrazita življenjska nasprotja v New Yorku – luksuzno »Trump« družbo, do obrobno »down town« sceno. Poleh Murphyja sta za ustvarjalno delo kriva tudi Steven Canals in Brad Falchuk.

Muzikal bo zagotovo še zelo odmeven – trans ženske in gejevsko / lezbični ljudje vseh barv.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNOVO! Trkaj izdal spodbudno pesem, ki vam bo vlila moči. Poslušajte!
Naslednji članekSavini Atai je Giorgos njun prečudovit dom zgradil z lastnimi rokami