Cvet lepotic in lepotcev iz vseh koncev naše dežele ter Italije se je tokrat zbral pod oboki koprske Taverne. Triurno prireditev s številnimi glasbenimi in plesnimi točkami sta povezovala didžej Lovro in Andro Merku, snovalec italijanskega programa na radiu Koper.

Deset postavnih deklet in fantov se je predstavilo v treh izhodih, najbolj pa je žarel 25-letni novomeščan, Peter Klinc, ki je slavil kar dvakrat. Mladenič, sicer vesten študent fotografije, je poleg mistra Kopra osvojil še prestižni naslov mister Slovenije za mister international. Ta ga bo novembra popeljal na Tajvan, kjer se bo kot slovenski predstavnik udeležil svetovnega lepotnega izbora. Z lento zmagovalke se je okitila pirančanka Amela Ćehić.

Prireditev so s svojimi glasbenimi nastopi popestrili Ela, Matija Jahn, Patricija, Nino, Sons in Taya, občinstvo pa je lahko uživalo tudi ob plesnih točkah tanga in salse.

Med gosti pa smo opazili tudi nekaj znanih slovenskih obrazov, kot je lepotička Iris Mulej, ki je prišla v družbi fanta Črta Slavca, Stančka Šukalo Šeško in Erika Ferfoljo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekObleci se kot Selena Gomez
Naslednji članekJessica Alba razbijala krožnike sredi restavracije