Če ga je že lani vreme precej zagodlo organizatorjem zdaj že tradicionalne Škisove tržnice, kjer pravi študentje ne manjkajo, je letos sijalo sonce. V super vzdušju in lepem vremenu se je zbralo ogromno ljudi.

Nekateri so prišli slučajno malce pogledati, spet druge so privabili super gostje in 2 odra, kjer so poskušali zadovoljiti še tako zahteven glasbeni okus.

Na glavnem odru smo tako lahko slišali in videli mogoče malo manj znane Funky Morning in Ruize, kasneje pa še Orleke, Elvis Jackson in pa super goste, ki so veljali za presenečenje večera – legendarne The Stroy. Za njimi sta že tako razgreto množico navdušili še skupini Big Foot Mama in Zmelkoow.

Zbrane je nagovoril tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič, ki si očitno res prizadeva, da se v mestu kaj dogaja in da mladim ni nikoli dolgčas.

Za ljubitelje elektro house glasbe je bilo poskrbljeno na 2. odru, kjer so pokazali, kaj znajo Roots In Session Sounds, Zeds, K’Pow, Fu in JAMirko & Pier.

Ko smo okoli 1. ure zjutraj zapuščali prizorišče, je veliko študentov že omagalo – bodisi zaradi utrujenosti bodisi zaradi prevelike količine popitega alkohola.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAmy ponovno aretirana
Naslednji članekGisele Bundchen v reviji V