Se še spominjate odlične komedije OČKA PROTI FOTRU (DADDY’S HOME), v kateri sta svoje moči pomerila Mark Wahlberg in Will Ferrell?

Prvi v vlogi neodgovornega in odsotnega fotra, ki le redko vidi svoja otroka, drugi pa kot njun skrbni in ljubeči očim. Da bi osvojila oziroma ohranila naklonjenost družinskih članov, sta povsem izgubila razum in se posluževala tako umazanih trikov, kot so podkupovanje otrok z denarjem in prehitevanje s praznovanjem božiča. Prva runda očetovskega dvoboja nas je nasmejala do solz, ne dvomimo, da bo odličen tudi drugi del komedije, v katerem bosta v vlogi dedkov, ki prideta na obisk, nastopila Mel Gibson in John Lithgow. Uganete, kateri je čigav oče?

Zgodba: Brad (Ferrell) si je vedno želel postati oče. Po poroki s Sarah so se mu te sanje končno uresničile, saj je postal očim njenima otrokoma. Sedaj se na vse pretege trudi, da bi izpolnil svoje življenjsko poslanstvo in postal najboljši očim vseh časov, česar ne more zmotiti niti prihod njunega pravega očeta Dustya (Wahlberg), s katerim se je v prvem delu spustil v  neusmiljeni dvoboj za naklonjenost njegovih otrok.

V drugem delu komedije Brad in Dusty združita moči, da bi družini pričarala nepozabni božič. Njun načrt pa skoraj zmoti prihod njunih očetov, ki si tako kot sinova ne bi mogla biti bolj različna.

Igralska zasedba: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, John Cena, John Lithglow in Mel Gibson.

Komedija prihaja na redne sporede naših kinematografov 16. novembra.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDitka na začetku poletja predstavlja novo skladbo
Naslednji članekRosie Huntington-Whiteley je postala mamica