Profesionalna plesalka Nadiya Bychkova bo svoj igralski debi doživela kmalu, v novi komediji Seks nasveti od A do Ž.

O tem, zakaj je sprejela vlogo Špas teatra, je Nadiya zaupala: “Iskreno povedano, sem se z mislijo o igralstvu poigravala že pred leti. Da bi se nekoč preizkusila v vlogi igralke, je bila ena od mojih želja. O njej sem intenzivno premišljevala prav zadnje leto, ko sem si v Londonu ogledala številne predstave, še posebej muzikale. In ko si nekaj močno želiš … nato sem dobila sporočilo Urše Alič, če se jim pridružim. Uf, bila sem presenečena, vznemirjena, počaščena.”

 

Ob vznemirjenju pa je imela Bychkova tudi pomisleke, kako ji bo to uspelo v času, ko je res zasedena. “Ampak, če si človek nekaj želi … Sploh pa – ko sem spoznala ekipo. Fantastično režiserko Nino, v katero se takoj zaljubiš, pa Marka, ki je tak medvedek, poln pozitivne energije, ki jo širi, kjerkoli se pojavi in Primoža, z eno besedo bi ga opisala kot popolnega gentelmena – nisem imela izbire – samo še sprejela sem vlogo,” pravi.

Pred dnevi je Nadiya še zapisala, da se nikoli ne bojte preizkusiti nekaj novega, saj postane življenje dolgočasno, če ostanete znotraj mej tistega, kar že poznate. In še kako prav ima!

PREBERITE TUDI:  Vroče! Nadiya Bychkova se je preizkusila kot igralka in to v komediji o seksu!