To je zgodba o neverjetni poti izgubljenega sina Zlaja in njegovi vrnitvi v objem staršev. Iskanje izgubljenega sina Jakova in Laro pripelje na čarobni otok in končno si po več letih tudi padeta v objem.

Po prvi sezoni izjemno uspešne serije Larina izbira so zvesti gledalci ostali v šoku in nejeveri: mali Zlaja, sin velike ljubezni med Jakovom in Laro, in edini naslednik družine Zlatar, je umrl v letalski nesreči, ki je za vedno ločila njegova starša.

Lara je odšla v samostan, nezmožna živeti brez sina, ob moškem, ki ga ljubi, a ki ga krivi za nesrečo, Jakov pa se je podal na morje in se odločil za življenje volka samotarja. Čez nekaj let po neverjetnem spletu naključij Jakov pristane na otoku, da bi dostavil ulov. V ribarnici zagleda otroka, za katerega misli, da je Zlaja. Zaradi nepojasnjenih občutkov ostane na otoku, na katerem tečejo priprave za procesijo njegove zaščitnice, bele oslice Biance, ki prebivalcem prinaša srečo.

Letos procesijo vodi Viktor, sin lokalnega nasilneža Markusa, ki ustrahuje celotno mesto. Novi luški kapitan Mate, pravičen in moralni junak, je zaročenec Jakovove sestre Nikol, v Markusu pa prepozna Dinka, Jakovovega starejšega brata-maščevalca.

Odlična igralska zasedba bo poskrbela za nepozaben filmski večer! Za premiero filma dne, 14.8.2012, v Planetu Tuš Celje ob 20 uri bomo dvema srečnežema podarili 2 vstopnici.
Kako do vstopnic brezplačno? Sodeluj v spodnji nagradni igri in si pribori svojo!

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime