Podarjamo 2 vstopnici za koncert Novih fosilov, Darje Gajšek in Klape Skala v dvorani Tabor v Mariboru, 30.11. in 2 vstopnici za 8.12., v Rdeči dvorani Velenje.

Novi Fosili, legendarna skupina, je dokazala, da je legendarna z razlogom. Skupaj s Klapo Skala in Darjo Gajšek so spravili na noge ljubljansko dvorano Tivoli in nasto še Novo mesto. Obiskovalci, ki so bili vsi do zadnjega navdušeni nad koncertom, so na glas peli največje hite Novih Fosilov in uživali vsako sekundo skoraj tri urnega nastopa. Navdušenje so Sanja, Zec in Marinko poželi tudi, ko so prvič zapeli pesem v slovenskem jeziku, Ne budi me mati, skupaj s Skalo in Gajškovo. Nekaterim so se celo zarosile oči, tako da lahko rečemo, da sta bila koncerta polna solz sreče, emocij in nostalgije.

Iz skupne pesmi Ne budi me mati, ki so jo izvajalci posneli skupaj v studiu Bojana Šeruge, se je razvila tudi želja po skupnih nastopih. Tako je nastala ideja za Turnejo Za dobre stare čase. In ideja je bila več kot odlična, kar so dokazali oboževalci, ki so z glasnimi kriki pozdravili skupino novi Fosili, ki se je na odre vrnila po dveh letih upokojitve. Še imajo kaj pokazati in pokazali so, da jim ni para, ko gre za dobro glasbo, velike hite in množice, ki zna na pamet vse njihove pesmi. »Očitno, ko si enkrat glasbenik, težko v življenju pozabiš na svojo prvo ljubezen«, je Sanja, ki je na odru kar žarela od pozitivne energije, skupaj z Zecem in Marinkom, ki so skupaj dali vse od sebe, do zadnje kaplje in na odru pustili dobesedno svojo dušo in srce.

»Atmosfera je bila fantastična in Slovenci so fenomenalni!«, so še komentirali. Prav tako so navdušili Klapa Skala, ki so znova dokazali, da so najboljša slovenska klapa in da se z lahkoto kosajo z največjimi klapami v širši regiji. Očarala pa je tudi Darja Gajšek, ki se je že na začetku koncerta spustila med publiko in zapela skupaj z njimi. Podobno je kasneje storila tudi Sanja Doležal, ki je z obiskovalci zapela, zaplesala in kar med koncertom delila številne selfije.

Turneja Za dobre stare čase se nadaljuje 30.11., ko bo koncert v dvorani Tabor v Mariboru in 8.12. v Velenju, 29.12. pa v Novi Gorici.

NAGRADNO VPRAŠANJE:
Katera skupina poje legendarno skladbo “Šuti moj dječače plavi”?

Odgovore zbiramo spodaj pod komentarji, kamor poleg odgovora prosimo pripišite, v katerem kraju (Mariboru ali Velenju) bi se radi udeležili koncerta.

Nagradna igra traja do jutri, 29.11., do 10. ure., zato pohitite! Med vsemi sodelujočimi bomo upoštevali pravilne odgovore in pripis, v katerem kraju bi se radi udeležili koncerta. Nagrajence bomo o nagradi obvestili po izvedbi žrebanja.