Spletni portal TočnoTo je postal eden izmed najbolj branih portalov v Sloveniji z lahkotno vsebino iz življenja slovenskih in tujih zvezdnikov. Mesečno nas obišče skoraj polovica uporabnikov spleta v Sloveniji, kjer si lahko preberejo vse najnovejše novice o življenju slavnih.

Pot do branosti in prepoznavnosti ni bila lahka. Srečevali smo se z mnogimi ovirami, izzivi in verjamemo, da je v Sloveniji veliko takšnih podjetij, ki se srečujejo s podobnimi težavami.

Ker se zavedamo, da je pot do uspeha polna vzponov in padcev, smo dobronamerno in z željo, da pomagamo domačim podjetjem do novih potencialnih strank, pripravili ekskluzivno nagradno igro, v kateri je glavna nagrada PAKET OGLAŠEVANJA na našem portalu. Podjetje ali podjetnik, ki mu bo žreb naklonjen, bo dobil kar 3 PR članke, 14-dnevno pasico na portalu in e-novičko, ki jo bomo razposlali našim naročnikom. Če vas skrbi, grafična izvedba, pisanje članka ali karkoli podobnega, vam bomo tudi pri tem z veseljem priskočili na pomoč.

 

Mamljiva glavna nagrada seveda ni edina. Pripravili smo še 6 drugih nagrad, da ponudimo priložnost za promocijo tudi tistim, ki se jim bo prva nagrada izmuznila. Te vključujejo intervju s podjetjem ali podjetnikom, samostojni PR članek in predstavitev v rubriki ‘Ugodnosti za bralce’. Poskrbeli pa smo tudi za tolažilne nagrade.

Še oklevate, če bi sodelovali?

Naj vam pomagamo pri odločitvi. Vprašajte se sami pri sebi naslednja vprašanja:

  • Ne veste, kako do potencialnih strank?
  • Imate dober produkt, vendar se nakup kar ne zgodi?
  • Imate nekaj obstoječih strank, radi pa bi pridobili nove?
  • Si želite večjo prepoznavnost vaše blagovne znamke?
  • Ste šele odprli podjetje in začenjate z marketinškimi aktivnostmi?
  • Vam je marketing španska vas, ampak nekaj morate storiti, da se začne prodaja?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, potem vam svetujemo, da hitro izpolnite obrazec za sodelovanje v nagradni igri in držite pesti, da boste ravno vi deležni katere izmed bogatih nagrad.

VEČ O NAGRADNI IGRI >>

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA. HVALA VSEM ZA SODELOVANJE.

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekDarja Gajšek pokazala novo pridobitev v družini. Brez njega pač ne gre
Naslednji članekJe to res Anja Širovnik (Sanjski moški)? Poglejte, kaj je naredila iz sebe