V življenju se soočamo z raznoraznimi izzivi. Če bi vsak človek svoje življenje ponazoril v grafu, bi videl, da vseskozi doživljamo nihanja. Krivulja bi rasla, padala in stagnirala. Točno to se dogaja z našim življenjem.

Ni vsak dan isti, prav tako ni isto razpoloženje in naše zdravje. Za boljše počutje v veliki meri lahko poskrbimo sami, pomagamo si med drugim lahko s prehranskimi dopolnili.

Trenutno smo v obdobju obolenj in zato so dodatni vitamini več kot dobrodošli. Po mnenju mnogih zdravnikov bi si vsak človek moral izdelati krvno sliko, iz katere bi lahko razbrali, kaj vse njegovemu telesu primanjkuje.

Človek naj se sploh ne bi zavedal, da mu zelo pogosto primanjkuje prav vitamina D, ki je ključen za kosti, mišice in imunski sistem.

Vir: Medis Plus.

Prenovljena spletna trgovina Medis Plus na enem mestu združuje vse izdelke, namenjene končnim kupcem. S sodobnim videzom, izboljšanimi funkcionalnostmi, odlično ponudbo, dobro podporo in hitro dostavo težijo k najboljši možni uporabniški izkušnji svojih kupcev. Razvili so poseben program zvestobe, t. i. zbiranje metuljčkov, ki njihovim kupcem prinaša različne ugodnosti: brezplačno dostavo, brezplačen izdelek po izboru ipd. S programom zvestobe so povezali spletne in fizične nakupe v lekarnah. Zbiranje metuljčkov namreč ne pomeni, da nakupujete samo na spletu. Več o programu zvestobe si lahko preberete tukaj.

V trgovini najdete nekatere najbolj prepoznane blagovne znamke, kot so: Novalac, Imunoglukan, WAYA, Gengigel, Merz Spezial, Rosacta in še več.

Novalac prenatalne kapsule so odlična izbira za vse ženske, ki načrtujejo nosečnost, nosečnice in nove mamice. V 1 kapsuli namreč združujejo ključne hranilne snovi, ki zagotavljajo zdrav razvoj dojenčka in dobro počutje mamice.

Izjemno kakovostna in klinično potrjena nadomestna mleka Novalac zadovoljujejo vse prehranske zahteve dojenčka od rojstva do tretjega leta starosti. Posebej prilagojena mleka zagotavljajo optimalno rast in razvoj dojenčka tudi v času najpogostejših prebavnih težav v prvem letu.

Izdelki Imunoglukan P4H® so prehranska dopolnila, ki klinično dokazano krepijo imunski sistem ter pomagajo pri prvih znakih slabega počutja, utrujenosti in izčrpanosti.

Izdelki WAYA® s koristnimi mlečnokislinskimi bakterijami pomagajo pri prebavnih težavah in tudi v času jemanja antibiotikov. Pomagajo pri doseganju urejene prebave in uravnotežene črevesne mikroflore.

Pri težavah v ustni votlini klinično dokazano pomagajo izdelki Gengigel® z zdravilnimi lastnostmi hialuronske kisline. Izdelki so varni za uporabo in se jih lahko poslužuje cela družina.

Izdelki Merz Spezial vam omogočajo, da se počutite dobro v svoji koži, saj v obliki vitaminov ali kreme skrbijo za sijoče lase, čvrste nohte ter svežo in zdravo kožo.

Pri podjetju Medis Plus pa so pripravili poseben popust, in sicer lahko vse do konca novembra s kodo VESELIH10 dobite 10% popust.

(* Popusti se med seboj ne seštevajo.)

 

 

Sponzorirana objava!

 

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatarina Čas tudi tokrat ni razočarala
Naslednji članekJan Plestenjak je užival v čudovitem razgledu