Objavljamo najzanimivejše fotografije iz sveta šovbiznisa, ki ste jih lahko videli v letu 2007. Včasih se zvezdnikom zgodi nesreča med koncertom ali sončenjem na plaži, včasih pa to naredijo namerno. Kakorkoli, paparaci so za to, da ujamejo takšne trenutke iz sveta bogatih in slavnih v svoj objektiv.

Tako so povsem ponesreči izza oblek ali nedrčkov pogledale bradavice Pameli Anderson, Britney Spears, Naomi Campbell, Beyonce Knowles, Lindsay Lohan in še nekaterim slavnim zvezdnicam.

Poleg tega, da razkrivajo bradavice po plažah in na odrih, znani včasi pokažejo tudi zadnjico – v spodnjicah ali brez njih. S svojimi prekrasnimi ritkami so predvsem moški del svojih oboževalcev razveselile Carmen Electra, Ana Kurnikova, Jennifer Lopez in številne druge lepotice, Robbie Wiliams in Eminem pa sta poskrbela za nasmeške na obrazih ženske populacije.

Kot da ne bi bilo dovolj, da so oboževalci videli njihove zadnjice in joške, so nekatere zvezdnice pokazale tudi svoja mednožja – z pa tudi brez spodnjic. Sienno Miler so fotografi ujeli na Niagarskih slapovi v klasičnem spodnjem perilu, medtem ko je Jennifer Lopez za snemanje filma Gigli oblekla roza hlačke. Neutrudni paparaci pa so posneli še mednožja Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spaears, Kate Moss in Victorie Beckham.

(pozareport)


Zadnje novičke

Prejšnji članekChristina Aguilera v novi hiši
Naslednji članekVictoria v Ameriki pogreša Marks&Spencer