Življenje je sestavljeno iz majhnih trenutkov in vsakodnevnih izkušenj. Vsak spomin je dragocen na svoj način in vas oblikuje, da postanete oseba, kakršna ste danes. Na žalost lahko z leti celo najbolj pomembni trenutki postanejo zamegljeni in izgubljeni v času. A k sreči obstajajo fotografije, ob pogledu na katere lahko vedno znova začutimo tisti poseben trenutek, tisto posebno obdobje, ki smo ga doživeli in ki ga nikoli ne želimo pozabiti.

Profesionalna fotografija ali fotografije posnete s telefonom?

V današnjem času se vse vrti okoli pametnih telefonov. Vse pomembne dogodke nosimo shranjene na majhni napravi, kjer se hitro izgubijo med poplavo vsakodnevno ujetih trenutkov.

Večina izmed nas jih niti ne razvije in tako se hitro lahko zgodi, da ostanemo brez fotografij prvega otrokovega rojstnega dne, prve nosečnosti … celo poroke. Čeprav bi morali te trenutke shraniti za jesen življenja, da bi jih lahko skupaj z vnučki pregledovali in obujali spomine na lepe čase, polne ljubezni in radosti. Tudi če jih imamo shranjene na kakšnem usb ključku, nihče z gotovostjo ne more trditi, da bo čez 40 let sploh še obstajala naprava, ki bo usb ključek lahko prebrala. Kar lahko vodi do tega, da bodo tudi naši najlepši spomini potonili v pozabo.

Profesionalne fotografije imajo svoj čar, nosijo zgodbo in v njih je ujeto vse, kar ste tisti trenutek čutili, nosili v srcu, zaradi česar ste žareli in ko jih boste gledali čez 50 let, boste znova podoživeli vse tiste neprecenljive občutke.

Katja iz Fotto Utrinki pravi, da bodo z njeno pomočjo vaši dragoceni trenutki postali viden spomin

Katja Fortun ustvarja pod imenom Fotto Utrinki. Njeno življenje je, tako kot nebo, polno svetlih in razigranih utrinkov. Prav vsak od njih je začinjen z veliko mero domišljije, umetnosti in ljubezni. Verjame, da ima prav poseben dar, da takšne utrinke najde tudi pri vas, jih ujame in shrani za večno.

Foto: Katja Fortun - Fotto utrinki
Foto: Katja Fortun – Fotto utrinki

Vaši dragoceni trenutki bodo z njeno pomočjo postali viden spomin, ki bo v vsakem od vas še dolgo potem, ko bosta polica in okvir posuta s prahom in lica okrašena s kakšno gubo več, priklical na obraz ljubeč nasmeh in v srce še dodatno vtisnil tiste pomembne stopinje pripadnosti.

Katja Fortun - Fotto utrinki
Katja Fortun – Fotto utrinki

​Umetniška žilica in dolgoletne izkušnje z otroki in odraslimi so izostrile njen čut za prepoznavanje raznolike lepote, nedolžnosti ter osebnosti malčkov, družin in posebnih trenutkov. V objektiv rada lovi družinsko specifiko – vašo iskrivo in iskreno naravo, nepredvidljivosti in svobodnega duha.

Pred njenim fotoaparatom se je obrnilo že lepo število novorojenčkov, dojenčkov, nosečnic in družin. Vsakemu posebej ponudi varen prostor v studiu v Ljubljani ali v objemu prečudovite narave, ki z vsakim letnim časom poskrbi za prav bogato in posebno kuliso.

Za ljubezni in umetnosti polno investicijo jo kontaktirajte na 031 800 008 ali ji pošljite e-pošto fotto.utrinki@gmail.com

Spletna stran: www.fotto-utrinki.com
FB: https://www.facebook.com/FottoUtrinki
IG: https://www.instagram.com/fotto_utrinki/ 

Foto: Katja Fortun – Fotto utrinki

 

Sponzorirana objava


Zadnje novičke

Prejšnji članekNe boste verjeli, kako seksi je danes Tjaša Vrečič (Kmetija 2021)
Naslednji članekNika Zorjan ne more verjeti kaj vidi!