Borut Pahor je imel na začetku kup izgovorov, nato pa je prosil za ovacije, ki si jih je navsezadnje tudi zaslužil.

Borut, ki se še pred dnevi ni mogel upreti skušnjavi, je v osnovi zelo discipliniran človek, ki zelo obožuje šport in se lahko pohvali s kar nekaj uspešnimi športnimi podvigi. Eni izmed njih so zagotovo maratoni, ki jih teče. In tekel je tudi na včerajšnjem Ljubljanskem maratonu, a tokrat s prav posebnim namenom.

Še en dan pred maratonom pa je Borut odkrito spregovoril in povedal kar nekaj razlogov, zakaj tokrat ne bo uspešen pri teku in kaj je glavni razlog, da sploh teče. Princeska Karolina je bila njegov največji zagon. Takole je zapisal: “Za vas imam kup izgovorov, zakaj bom razočaral na maratonu. Prvič, zadnje dni sem bil na konferenci v Rigi. Drugič, imel sem 1 govor in 10 obilnih obrokov. Grozno (dobro). Tretjič, zraven sem pil vino, pred spanjem pa pojedel vse čipse v hotelu. Četrtič, sinoči sem šel spat ob polnoči, bral do dveh in vstal ob štirih. Petič, ob 5.30 smo že leteli v Munchen, potem v Ljubljano. Povsod sem jedel. Evo, jutri pa naj tečem? Če ne bi tekel za štiriletno Karolino, bi obupal. Princeske pa ne smem pustiti na cedilu. Držite pesti za naju. ❤️✌️”

Domov se je vrnil poln izgovorov.
Vir: Instagram

Včerajšnji dan je bil tako poseben, ne samo zanj, ki je kljub izgovorom dosegel odličen čas, temveč tudi za deklico Karolino, ki je skupaj z njim zbrala že več kot milijon evrov pomoči.

Kljub izgovorom je zmogel.
Vir: Instagram
Marsikomu je lahko za vzgled.
Vir: Instagram

Borut je svoje misli, srečo in veselje strnil v te besede: “Pliz, vzemite si pol minute za ovacije in čestitke. S Karolino sva se super odlično odrezala. Jaz sem tekel z njo v srcu in dosegel sijajno znamko 1.52.44 (ovacije, prosim) Karolina pa je šla danes z zbranimi sredstvi čez 1 mio € (čestitke, prosim). Ah, to je bil en čudovit dan.✌️👍❤️@zivljenje_za_karolino”


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠpela Grošelj in Saša Lendero pozivata ljudi preden bo prepozno
Naslednji članekKatja Šivec (Poroka na prvi pogled) je pokazala svojo mamo. Neverjetno, kako zelo sta si podobni