Pripravite se na največjo nepozabno zabavo daleč naokoli. 30. marca ob 21. uri v Ljubljano (Gospodarsko razstavišče) prihajajo največje ikone srbske glasbene scene.

 

Dragana Mirković

Dragana Mirković je popularna srbska pop-folk pevka in že dvajset v samem vrhu glasbene
scene. Velikokrat nagrajena pevka se lahko pohvali z več kot 40-mi odličji v različnih kategorijah. Za dosežke v svoji karieri se lahko zahvali svojemu izjemnemu glasu, talentu, dobrim skladbam, profesionalnemu odnosu in ljubezni do glasbe in občinstva. Je avtorica mnogih hitov, ki so še vedno aktualni, znana pa je tudi po naprednih in posebnih videospotih. V svoji dolgoletni karieri je posnela kar 19 albumov. Izpeljala je že 9 velikih solističnih turnej po državah bivše Jugoslavije, redno pa nastopa tudi po Evropi. Uspešna je tudi v poslovnem svetu, saj je ponosna lastnica televizije DM SAT.

Ana Bekuta

Kraljica srbske narodne glasbe, je v svoji bogati glasbeni karieri, v Kateri že več kot 30 let razveseljuje svoje oboževalce, izdala 20 albumov in natsopila na številnih znanih festivalih tako v Srbiji kot drugod po svetu.

Džej Ramadanovski

Džej Ramadanovski je priljubljen srbski pevec narodne glasbe, ki je svojo kariero začel leta 1988 na festival Mesam. Leta 1991 je izdal album “Ugasila si me”, ki mu je prinesel slavo in
popularnost. V svoji karieri je imel veliko uspešnih in obiskanih koncertov in izdal več kot 10 albumov.

Lapsus Band

Legendarni pop-folk in turbo folk glasbeniki, ki navdušuejo občinstvo vse od Srbije do Združenih držav Amerike.