Christophe Rocancourt bi naj v zaporu končno našel Boga ter priznal, da je grešil, trenutno pa se s producenti pogovarja o upodobitvi njegovih avantur. Pozornost svetovnih medijev si je pridobil s tem, ko se je lažno predstavljal za potomca francoske družine Rockefeller, a so njegovo prevaro odkrili precej zgodaj.

Njegova pot se je začela, ko se je z dvajsetimi leti odpravil v Ameriko, se odločil, da bo postal profesionalni prevarant in si ustvaril nekaj lažnih identitet. Pretvarjal se je, da je filmski producent, boksarki prvak, bogataš in sin Sofie Loren. Med žrtvami, ki ji je našel v Hollywoodu, ni izbiral. Tako je prepričal Jean-Claude Van Dammea, da mu financira ‘film’, nekaj časa pa je živel s samim Mickeyem Rourkeom.

Nekajkrat je bil obsojen zaradi ponarejanja raznih dokumentov, leta 2001 pa so ga v Kanadi zaradi prevare dokončno aretirali. Čas v zaporu si je krajšal s pisanjem avtobiografije, v kateri se je norčeval iz svojih žrtev. Naslednje leto so ga preselili v ZDA, kjer je bil obsojen za krajo, kriminal ter podkupovanje. Da bi se izognil največji kazni (20 let), je priznal nekaj zločinov ter tako dobil samo 5 let.

Pravijo, da se zločinci redko poboljšajo… Le kaj je tokrat pripravil za Naomi?


Zadnje novičke

Prejšnji članekBo Sienna Miller razdrla zaroko z Rhysom Ifansom?
Naslednji članekCasanova: Niso roboti, imajo čustva