Kako je spoznala Lieva: Prijatelji so naju želeli spraviti skupaj že nekaj let, a ni bil nikoli pravi čas. Nato sva se dobila in celo noč preživela skupaj, se pogovarjala in spogledovala. Pomislila sem, da ga nikoli ne bom več videla, zato sem med pogovorom rekla, če ne želi imeti moje številke. V preteklosti tega nisem nikoli počela. Če sem bila zainteresirana za določenega fanta, sem ga sama vprašala za telefonsko številko. Po nekaj sekundah, ko je Liev odšel, mi je že poslal svojo številko. Mislim, da mu je bilo všeč, da sem bila malo agresivna.

O načrtih za družino: Skupaj sva bila tri leta in največ sva narazen preživela tri tedne. Ko se je rodil sin, smo se preselili v Litvo, kjer je Liev snemal film Defiance.

O tem, da je postala mama pri zrelejših letih, je povedala: Sklanjanje pri 20-ih je drugače kot kasneje, ko slišiš pokati svoja kolena. Da imaš otroka kasneje je zanimivo. Iz intelektualnega vidika imaš dovolj časa, da ugotoviš, kako boš vzgojil svojega otroka. Moja mama je imela mene in brata pri 19-ih in 20-ih. Bila sva najboljši stvari, ki sta se ji dogodili, a je imela načrte in plane, ki jih nato ni nikoli uresničila.

O tem, kaj si želi v življenju: Moje osebno prepričanje je, da od sebe ne smeš nikoli zahtevati preveč in to velja za vse stvari v življenju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVince bi ponovno delal z Jennifer
Naslednji članek