»Ameriški predsednik me je poskušal ubiti,« je Hugo Chavez rekel znani manekenki, ki ga je v velikem intervjuju za »GQ« poskušala prikazati kot neposrednega in naravnega državnika, tisto kar pa je dobila, pa bi naj, kakor pišejo ameriški mediji, mejilo že na nov politični incident. Ko je ugotovila, da se pogovor o politiki ne bo dobro končal, je zajadrala k lažjim temam in venezuelskega predsednika vprašala, kateri njegov kolega se mu zdi najbolje oblečen.

»Fidel Castro, seveda! Njegova uniforma je brez napake. Ima urejeno pričesko in elegantno brado,« je rekel in se obregnil tudi ob princa Charlesa. »Všeč mi je Charles. Zdaj ima Camilo, novo dekle. Ni privlačna, kajneč« je bil iskren predsednik, ki je na manekenkino vprašanje, če bi se v javnosti pokazal z Vladimirjem Putinom, odgovoril, da bi se »dotaknil njegovih mišic«.

»Več delov sveta se bo kmalu soočilo s problemom pomanjkanjem nafte, mi pa jo bomo imeli še vsaj sto let. Vedno kadar to omenim, me Fidel opomni, da Bush s svojimi prijatelji načrtuje naš konec,« je zaključil Chavez.

Naomi bo v letu 2008 za časopis »GQ« intervjuvala številne znane državnike, naslednji pa bi naj bil francoski predsednik Nicholas Sarkozy.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFilmski festival v Palm Springsu
Naslednji članekPrvi Britneyin posnetek po odhodu iz bolnišnice VIDEO