Turška serija, Ko potrka ljubezen (Sen Çal Kapımı), ki jo lahko spremljate vsak dan od ponedeljka do petka ob 17.00 uri na POP TV in dosega vedno večjo gledanost, ne samo pri nas, temveč po celem svetu, bo v tem tednu postregla z nadvse pestrim dogajanjem.

V tem tednu bomo priča kar nekaj spletkami, ki jih bodo spletale osebe, od katerih to niti ne bi pričakovali. Eda bo Serkanu ves čas stala ob strani in hkrati bo poskušala ugotoviti, kdo je kriv za nesrečo, ki so jo podtaknili Serkanu. Ko se bo krivec vendarle javil bo Serkan poskrbel, da bo pravici zadoščeno v vseh pogledih.

Eda pa bo Aydan spremenila življenje, za kar ji bo neizmerno hvaležna, saj bo končno po tolikšnih letih lahko ponovno zaužila svobodo.

Serkan bo spoznal, da mora povedati resnico Edi, a bo ona tista, ki se ga bo na vso moč izogibala. Da pa bodo stvari še bolj zakomplicirane bo poskrbela Selin s spletkarjenje in vselitvijo v Serkanovo stanovanje.

Bo Serkan tisti, ki bo povedal resnico Edi ali ga bo prehitel kdo drug. Se bo razvila ljubezen med Ceren in Feritom? Česa se bo Piril neizmerno prestrašila in na koga bo Serkan noro ljubosumen? Vse to in še več boste lahko videli ta teden.

Prijetno gledanje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sen Çal Kapımı (@sencalkapimi)

 

Prejšnji članekDomen Kumer je uresničil svojo dolgoletno željo
Naslednji članekJe Eva Boto s tem dejanjem postala prava Korošica?