Deli
Naša Miss Universe Ana Haložan obožuje N.Y., prav tako pa so ji pri srcu tudi luksuzne destinacije za poletne dni, da se odpočije vsaj za nekaj dni in pozabi na obveznosti. Pravi, da ji gre takrat po glavi samo ležanje na plaži.

Ana pa je imela tudi zanimiv pripetljaj, ko se je kot majhna deklica izgubila v Grčiji …

"Na neko goro so me odpeljali z oslom – z bratom sva bila vsak na svojem oslu in ko sva prišla na goro, staršev ni bilo nikjer, letela sva nazaj in zgrešila, saj sta bili dve poti in starša sta šla po napačni. Ko smo se vsi obrnili, smo se končno srečali na istem križišču, tako da so bile moje solze vsekakor zaman. Obožujem srečne konce!", je zaupala Ana.

Na kakšen način bo v drugih državah predstavljala Slovenijo?
"Predstavila jo bom v najlepši luči, kot majhno izjemno državo, bogato z naravo, gozdovi. In da dejansko lahko v štirih urah opraviš različne dejavnosti kot so smučanje in na drugi strani obiskovanje narodnih parkov ipd…"

Koliko misliš, da bo potovanj v tvojem mandatu Miss Slovenije?
Mislim, da kar veliko, glede na to, da sem že kar prvi vikend, odkar sem postala miss universe, odpotovala v Italijo. Najprej obiskati svetovno znanega režiserja Sergia Mimmica in nato še drugi dan poslovno kosilo v Riminiju, pri Baldininiju. Izjemno je bilo in vesela sem bila druženja.

Posebno povabilo?
Moram povedati, da nas je Baldinini povabil na kosilo, ker sem mu bila všeč, ko je v živo spremljal slovenski izbor miss universe 2015, preko ekskluzivno.si in tako me povabil na Fashion week Milano, ki bo spomladi, ter tudi k ustvarjanju kampanje za Baldinini Watches. 

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.