Pevka Neisha je prejela osebne poštne znamke s svojim motivom.

Sicer ne gre za izdajo priložnostne poštne znamke, ki bi bila na prodaj in bi se tako pridružila ostalim znamkam Pošte Slovenije, katere krasijo Leon Štukelj, Peter Prevc, Tina Maze, ilustracije lastovk Matjaža Učakarja, kot tudi podobe izbranih motivov, pomembnih obletnic, praznikov, športnih dogodkov in uspehov, liki iz slovenskih slikanic, pripovedk in filmov, turistični motivi in ikone, …

Kakor so nam izdali na Pošti Slovenije, je izdaja priložnostne poštne znamke tudi precej bolj zapletena in o njej odloča pristojna Komisija za izdajo poštnih znamk in vrednotnic, imenovana s strani pristojnega ministrstva, je pa Neisha prejela osebne poštne znamke s svojim motivom, ki jih lahko naročijo podjetja ali posamezniki. “Te znamke v celotni naročeni količini prejme naročnik in tako niso del prodajne ponudbe Pošte Slovenije,” so še pojasnili.

Neishe se lahko spomnimo tudi iz motoristične kampanje Tima Gajserja. Bila je namreč ena izmed podpornikov našega motokrosista, ki bo letos ponovno navduševal na Šport TV!

Thank you #postaslovenije what a #thoughtfulgift #neisha #signaturestamps

A post shared by Neisha-Neza Buh (@neishamusic) on

Prejšnji članekKim Kardashian je zopet postala mamica
Naslednji članekJanuarski sanjski dopusti znanih Slovencev