Deli
POP TV

»V Sloveniji je malo priložnosti, da bi se mladi glasbeniki lahko predstavili širšemu občinstvu. Ker rada pojem in to delim z drugimi, sem se avdicije za oddajo Slovenija ima talent z veseljem udeležila. Rada imam kritike in mnenje vseh treh članov strokovne komisije mi veliko pomeni. Želela sem si, da mi strokovnjaki svetujejo in potrdijo, če delam dobro,« je odločitev o nastopu v oddaji komentirala 16-letna Nastja.

Pesem za nastop je izbrala že pred meseci, priporočil pa ji jo je njen prijatelj. »Pesem je bila zame ustrezna, ob njej pa sem začutila pozitivno razpoloženje. Kljub temu sem imela med nastopom tremo,« je priznala in obljubila, da bo nastope v prihodnje še nadgradila.

Nastja pa ima za prihodnost velike načrte: »Dobila sem ponudbo za nastop na bolgarskem festivalu, kjer bom zastopala Slovenijo. Oddaja Slovenija ima talent mi je že odprla nekatere poti in ponudila nove priložnosti. Vsekakor želim nadaljevati svojo solistično pot, kakšno vabilo za novo sodelovanje pa bom seveda z veseljem sprejela.«

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.