Na oder bo prvi stopil Igor Lija. V Kopru rojeni glasbenik, ki v Sloveniji in tujini nastopa že trideset let, se bo tokrat predstavil s skladbo Ko te ni. Za njim bo nastopila stara znanka festivala MMS, Ylenia Zobec. Glasbenica je na poletnem festivalu do zdaj nastopila že štirikrat, med drugim pa se je preizkusila tudi že na Emi in Slovenski popevki. Bo z izkušnjami in s skladbo Ci riuscirai julija navdušila občinstvo in strokovno komisijo?

Panda, ki bo nastopila kot tretja po vrsti, je ena opaznejših slovenskih skupin. Na festivalu MMS je slavila že dvakrat, in sicer s skladbama Za vedno moj in Sive ceste. Morda pa jim bo sreča naklonjena tudi letos, ko bodo predstavili pesem Češnjev vrt.


Za njimi bo na festivalu nastopila uspešna primorska glasbenica Tinkara Kovač. Tinkara je od leta 1997, ki je izdala svojo prvo skladbo, Veter z juga, prejela številna glasbena priznanja, med drugim tudi prvo nagrado na festivalu MMS leta 1997. Veliko pozornosti bo gotovo deležna tudi leto, ko se bo predstavila s skladbo Mars & Venera.

Pod številko pet bo v portoroškem Avditoriju nastopil Marko Vozelj s pesmijo Nora noč je pred nama. Pevec je svojo samostojno glasbeno pot začel leta 2008, ko je predstavil album z naslovom Moj svet. V zadnjih letih je sodeloval a različnih festivalih, prejel pa je tudi Viktorja za glasbenega izvajalca. Bo katero od nagrad prejel tudi letos?


Za Markom se bo predstavila še ena izkušena slovenska pevka, Alenka Godec. Glasbenica letos praznuje 25. obletnico svoje kariere, v kateri je izdala 9 albumov in nastopila s številnimi znanimi imeni iz sveta jazza. Letos bo s prefinjeno interpretacijo, kakršne smo od nje že vajeni, na MMS predstavila pesem Vse je ljubezen.
 

Prvo polovico nastopajočih zaključuje mlad pevec Žan Serčič, ki smo ga lahko spoznali v oddaji Slovenija ima talent. Žan je v začetku leta januarja leta 2012 predstavil svojo prvo avtorsko skladbo What About Us ali Kaj pa midva, za lanskoletne praznike pa je presenetil tudi s priredbo pesmi Silvestrski poljub. Lahko mladi glasbenik letos, ko bo prepeval o Ljubezni na prvi pogled, prepriča strokovno komisijo in poslušalce ter osvoji katero od nagrad na festivalu?

Zadnje novičke

Prejšnji članekBEAUTY TREND: Modro senčilo
Naslednji članekOjoj! Katy Perry: Bivši se je od nje ločil kar preko SMS-a!