NIVEA In-shower nega za telo je popolnoma nov, enostaven način vlaženja kože med tuširanjem.

Uporablja se po milu ali gelu za tuširanje, kakor balzam za lase. Z edinstveno formulo In-shower, ki jo aktivira voda, bo vaša koža navlažena in svilnato mehka celo po otiranju z brisačo. Na voljo je v obliki lotiona za telo, namenjenega normalni koži ali mleka za telo, primernega za suho kožo.

NIVEA In-shower nega vsebuje več negovalnih olj kakor gel za tuširanje ali navadno mleko oz. lotion za telo. Poleg tega jo mora aktivirati voda, da se takoj vpije v kožo in na njej ne pusti lepljivega občutka. Na površini kože pusti film s hranilnimi in negovalnimi učinki. Ključna vlažilna sestavina NIVEA In-shower nege je glicerin, zelo znana negovalna emulzija, ki preprečuje izsušitev kože. NIVEA In-shower lotion za telo je obogaten z morskimi minerali in je namenjen normalni koži, medtem ko NIVEA In-shower mleko za telo vsebuje mandljevo olje in je namenjeno suhi koži. Pri tem moramo uporabiti ustrezno količino, ki prekrije celo telo, kot pri običajnem lotionu za telo.

Kako se jo uporablja?
NIVEA In-shower nega za telo je enostavna za uporabo in deluje v štirih preprostih korakih:

1. Umijte se z gelom za tuširanje ali s trdim milom kot običajno in ga sperite.
2. Nanesite NIVEA In-shower mleko ali lotion.
3. Sperite NIVEA In-shower mleko ali lotion.
4. Osušite kožo, nato se lahko takoj oblečete.

NIVEA In-shower mleko za telo je bogato z mandljevim oljem in je zato namenjeno suhi koži, NIVEA In-shower lotion za telo pa je obogateno z morskimi minerali in je namenjeno normalni koži. Oba na kožo nanesete takoj po umivanju, ko ste še pod tušem. Nato kožo sperete, osušite in uživate v občutku svilnato mehke kože.

Več si preberite na tej povezavi »

Prejšnji članekStacy Keibler: George je njena zadnja misel!
Naslednji članekGoldie Hawn spet postala seksi babica