Zaradi razhoda boste lahko čustveno potrti in šibki, še posebej, če je bil nekdanji partner bistveni del vašega življenja. Nedvomno je težko preboleti nekoga, s katerim si že dolgo. Ti veseli spomini vas lahko čustveno preganjajo, medtem ko poskušate nadaljevati z življenjem. Ponujamo vam nekaj najboljših nasvetov strokovnjakov, kako preboleti bivšega/bivšo in znova zaživeti.

Dovolite si žalovati

Sprejmite svoja čustva in se soočite z njimi. Ne skrivajte jih v sebi. Spopadanje s svojo žalostjo in prizadetostjo je prvi korak k ozdravitvi. Če ste razburjeni – jočite ali si vzemite čas za analizo in obdelavo preteklih dogodkov. V tem času se obkrožite s svojimi najdražjimi, zaradi katerih se počutite vredne in cenjene. Takoj po razhodu se lahko pojavijo občutki zapuščenosti ali bolečine, zato je to zelo pomembno. Vedite, da ste vredni ljubezni in da vam razhod tega ne sme vzeti.

Dovolite si žalovati.

Analizirajte pozitivne vidike

Razmišljanje o pozitivnih vidikih razpada vam bo zagotovo pomagalo, da se boste počutili bolje. Ne glede na to, ali gre za lastno svetost ali za poklicno selitev, se boste s poudarkom na prednostih in pozitivnih straneh počutili bolje. Samo pomislite na vse tiste stvari, ki so vam v zvezi šle na živce in jih sedaj ne boste več prenašali. Sigurno jih je veliko.

Ustavite vse komunikacije s svojim bivšim/o

Ne bodite tisti, ki ostanete v stiku s svojim nekdanjim partnerjem, čeprav ga še niste pozabili. Če se z njimi pogovarjate prek klicev, sporočil ali celo vidite njihove objave na družabnih omrežjih, se lahko počutite prizadeto in žalostno. Če torej želite nadaljevati, hitro ustavite vsa komunikacijska sredstva, odstranite jih iz družabnih omrežjih in pozabite, da obstaja – le tako boste svoje rane lahko zacelili čimhitreje.

Začnite razmišljati o prihodnosti

Običajni zmenki ne pomenijo škode. Namesto tega vas bodo odvrnili od trenutnega cikla žalovanja, v katerem se nahajate. Lahko se odpravljate na majhne zmenke in spoznavate nove ljudi v upanju, da se boste nekoč zopet srečni v ljubezni. Vendar razmislite o tem koraku šele, ko ste čustveno pripravljeni zapustiti bivšega.

Življenje je na dlani.

Dosezite zaključek

To je najpomembnejši korak pri premiku naprej. Velikokrat ljudje, ko se razhajajo, to storijo v slabih odnosih, večinoma med hudim prepirom. Pravilna razprava je bistvenega pomena, če se sprijaznite s tem, kaj vi in ​​vaš partner dejansko želite drug od drugega. Ustrezen konec zveze je izredno potreben, da lahko gremo naprej.

Cenite se

Cenite se in skrbite za lastnosti, ki vaš zaščitni znak Udeležite se tistih ur klavirja, ki ste si jih vedno želeli, ali pa se odpravite na tisto spontano potovanje, načrtovano na zadnji strani zvezka. Naredite vse, kar vam bo pomagalo, da se ponovno začnete ceniti. Vzemite si čas zase, bodite vi in počnite stvari, ki vas veselijo. Tako bodo rane zaceljene v trenutku.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTo je luksuz, ki si ga je privoščila Ana Maria Mitič
Naslednji članekLjudem, ki so rojeni v teh znamenjih zodiaka, lahko zaupate vsako skrivnost