Natalija Gros, tekmovalka šova “Zvezde plešejo” in soplesalec Miha Perat, sta v nedeljo, v zadnji oddaji suvereno zmagala.

V prvem plesnem delu so finalni pari odplesali ples, ki so ga od sodnikov dobili kot popravni izpit, saj je bilo njihovo mnenje, da je to ples, ki so ga odplesali najslabše. Po seštetju sodniških točk in telefonskega glasovanja sta izpadla Gorka Berden in Andrej Rebula. V superfinale sta se tako uvrstila Natalija Gros z Miho Peratom in Gašper Rifelj z Majo Geršak.

V superfinalnem delu sta Natalija in Miha odplesala strastni argentinski tango, Gašper in Maja pa sta se odločila, da svojo zgodbo pokažeta z izraznim plesom. Na koncu so odločali le glasovi gledalcev, ki so odločili, da sta zmagovalca druge sezone Natalija Gros in Miha Perat.

“Vesela se, da sva zmagala. Miha se je res trudil z mano in bil strpen pedagog in zmaga je tudi potrditev najinega dela. Občutki pa prihajajo za mano, saj je šlo vse tako hitro mimo mene, da nisva dojela, kaj se dogaja,” je povedala Natalija. Miha pa se lahko pohvali še s titulo najuspešnejšega plesalca, saj je bil lani v finalu z Majo Martino Merljak, letos pa je zmagal.

PREBERITE TUDI: To je povedala Natalija po izpadu iz oddaje Zvezde plešejo

Srečna in zadovoljna

»Zmaga mi pomeni predvsem potrditev mojega dela in spoštovanja strokovnega dela tistih, ki so mi do uspehov pomagali, šele potem vse ostalo; pa vendar si na progi vedno sam.« Rok Petrovič (1986)
Hvala. Srečna sem. Vesela in zadovoljna, plesno izpolnjena in osvobojena… Diham s polnimi pljuči in grem v nov dan in novemu začetku naproti..?❤?

Kakšna sprememba tik pred finalom

Natalija pa se je tika pred finalom odločila za veliko spremembo:

“..in ker s koncem oddaje @zvezdeplesejo zame prihaja nov začetek, sem se odločila za drzno spremembo, ki sem si jo že dolgo želela..❤??
Zato jutri na plesni oder prihaja #črnavanilija z jagodnim prelivom/okusom!???”

Takole sta nazdravljala

Čestitamo tudi mi!

PREBERITE TUDI: Tole si misli Rebeka Dremelj po izpadu iz oddaje ‘Zvezde plešejo’ 


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto! Takšna je bila nečakinja princese Diane na Harryevi poroki
Naslednji članekKhloe Kardashian objavila neverjetno ljubko fotografijo!