Natalija Verboten, slovenska izjemna pevka, nas je presenetila z zgodbo o izgubi in ljubezni, ki seže do srca.

“Danes bom z vami delila ganljivo zgodbo, ki nas vse spomni, da življenje ni večno in da je vsak trenutek dragocen. Gre za zgodbo o izgubi in ljubezni, ki nas uči o moči povezovanja in izražanja svojih čustev.

Gre za mojo prijateljico, ki je pred leti izgubila svojo mamo. Spomnim se, kako mi je pripovedovala, da so bile njene zadnje besede z mamo preden je umrla te: »Rada te imam.« in njene: »Jaz tebe tudi.« ne da bi sploh vedela, da bodo to njune zadnje izrečene besede. Nobena od njiju takrat ni niti slutila, da že čez nekaj dni, ene od njiju več ne bo.

Spomnim se, kako hvaležna je bila za te zadnje besede. Ker – lahko bi bile čisto druge. In ta njena izkušnja mi daje vedeti, kako pomembno je, v kakšnem tonu se vsak dan poslavljam od ljudi, ki so mi blizu.

Tudi meni je ta njena izkušnja ‘dala misliti’ še posebej po tistem, ko mi je povedala, da se od takrat, ko se je to zgodilo, tudi od očeta vsakič poslovi z objemom in z besedami: »Ati, rada te imam.« Kako resnično, kaj? Tudi izguba lahko postane spodbuda za izražanje neizmernega čustva, ki ga nosimo v svojem srcu.

Prav ta zgodba me opominja, da ne smemo odlašati s tem, da povemo svojim najbližjim, koliko nam pomenijo. V svojem življenju vsak od nas doživi trenutke izgube, a to je tudi priložnost, da se zbližamo s tistimi, ki so nam dragi.

Vabim vas, da se mi v naslednjih dneh pridružite in delite svoje zgodbe o izgubi in ljubezni. Morda boste tudi vi našli navdih, da pokličete tiste, ki jih imate radi, in jim poveste, koliko vam pomenijo. Morda kar tukaj pod komentarji napišete svojo izkušnjo in svojo zgodbo.” je zapisala in nam dala misliti.

Natalija Verboten

Življenje je res minljivo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBoštjan Romih nas je očaral s svojim talentom. Tole je naredil sam!
Naslednji članekJe Nika Zorjan našla novo službo? Tole smo ujeli