Po petih letih glasbenega predaha se priljubljena pevka Natalija Verboten vrača z novim singlom. V njem bo razkrila del svojega srca. Pravi, da je to njeno darilo za poslušalce.

Zadnja leta se je Natalija bolj kot glasbi posvečala svoji družini in otrokoma. Zdaj pa se ponovno vrača v nekoliko bolj zreli podobi. V pesmi nagovarja vse močne ženske, ki znajo na prvo mesto postaviti tudi sebe. “A vedi, rada se imam … življenje gre in moje je,” prepeva v pesmi, za katero je že posnela tudi videospot, ki bo luč sveta ugledal kmalu.

 

Foto: Tibor Golob
Kdo je krivec njene nove podobe? 

Za glasbo, besedilo in aranžma pesmi je poskrbel odličen dvojec v sestavi Martin Štibernik in Karmen Stavec. “Že od nekdaj mi je všeč njuno delo, v vseh letih sodelovanja sta ustvarila mnogo uspešnic, prelepih skladb, ki prav božajo, ko jih poslušaš. Želela sem si malo drugačno, bolj zrelo Natalijo,” je o nastajanju nove pesmi povedala simpatična pevka. Ta je ob novem projektu svojo stilsko podobo zaupala modni kreatorki in stilistki Jerneji P. Zhembrovskyy. “Z Jernejo sva se takoj ujeli, zelo mi je všeč njen ženstveni stil,” pravi Natalija, ki jo je v foto objektiv ujel modni fotograf Tibor Golob, za make up je poskrbela Doroteja Premužič, za frizuro pa Kristijan Skamljič.

Foto: Tibor Golob
Prejšnji članekMesec dni po finalu še vedno vzdržuje svojo težo
Naslednji članekSlovenska pevka si je želela samo to