V šovu Nova zvezda Slovenije bomo že marca na Planet TV spremljali nadobudne pevce in pevke, ki si želijo svoj pevski talent pokazati vsem – predvsem pa žiriji, ki bo pozorno spremljala in komentirala njihove nastope vse od avdicij do velikega finala.

Na žirantskem stolčku bo sedela tudi Natalija Verboten, priljubljena pevka in voditeljica, ki jo bomo zdaj spoznali v povsem novi luči. “Bom mila in realna žirantka,” napoveduje Natalija. V Novi zvezdi Slovenije pa pričakuje svežo energijo, saj meni, da smo Slovenci narod, nadarjen za petje: “Pri tekmovalcih bom iskala nekaj več ali bolje rečeno tisti nedefinirani žmoht. Da postaneš zvezda moraš biti vztrajen, priden in imeti moraš neko drugačnost. Na vse to bom pri kandidatih najbolj pozorna,” pravi. K temu še dodaja, da se veseli tudi zanimivih stajlingov, v katerih bomo lahko videli drugačno Natalijo.

Klemen v voditeljski vlogi

Tekmovalni glasbeni šov bo vodil Klemen Bunderla, ki se za mikrofonom dobro znajde kot voditelj, pa tudi kot pevec. “Pevskim talentom bom lahko stal ob strani, saj zelo dobro vem, kako je, ko te gleda in ocenjuje pet ljudi, ob katerih se počutiš povsem golo in se vsaka napaka zdi stokrat večja kot v resnici je,” pravi Klemen in obljublja, da bo talentom pomagal tudi z nasveti, kako imeti pred žirijo čim manj treme.

Prejšnji članekZvezdniki s šokantno preteklostjo: Charlize Theron
Naslednji članekVideo! Ob rojstvu prejel voščilo Mileta Kitića