Ob materinskem dnevu je tudi Natalija Verboten objavila družinsko fotografijo in zapisala nekaj globokih besed. Njena sinova Max in Oskar pa sta ji za darilo narisala voščilnice – poglejte, kakšna umetnika sta fanta – mami je gotovo zelo ponosna.

“Materinstvo je velikanska sreča in tudi velik izziv, ki ga razumem šele odkar sem mama. ❤️ Trenutki, ko se sinova od srca zasmejeta in se z možem spogledava, se skupaj nasmejimo in si delimo nežnosti, dihamo kot eno, so eni izmed najlepših v življenju. Tudi, ko vidiva, da se razvijata v osebi s pravimi vrednotami, ko vidim v njunem obnašanju, da gre vzgoja v pravo smer – sem zelo ljubeča, a stroga mama. 🌸 Je pa tudi res, da se ti trenutki – kot vsi v življenju – izmenjujejo s trenutki, obdobji, ko je prisotna utrujenost, občutljivost, neprespanost, razdražljivost,… ko bi moral pri nečem vztrajati, biti dosleden, a enostavno nimaš več energije… Materinstvo jemljem zelo odgovorno in si prej nisem mislila, da je na trenutke tudi tako zelo naporno. Ko si odpočijem, se naspim (moja draga tašča vedno vskoči brez pomisleka), se opomnim, da življenje ni potica (kot pravi moj mož), da brez nič ni nič, da, če ne bom naredila nekaj zase, za svoje zdravje, tudi svoji družini ne bom mogla dajati in… spet akcija. 💪
🌸 Odkar sem mama, še toliko bolj cenim in spoštujem ne samo svoja starša, pač pa vse dobre starše oziroma starševstvo nasploh, pa tudi partnerje, ki jim z veliko mero ljubezni, spoštovanja, razumevanja, prilagajanja,… uspe dolga leta ohranjevati srečen zakon in družinsko življenje. 🌸Kapo dol vsem!❤️” je ob čudoviti fotografiji zapisala Natalija in razkrila, kaj ji materinstvo pomeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten) on