Deli
Foto: Mare Vavpotič

Slovenska manekenka in fotomodel je že drugič sodelovala pri izboru najbolj simpatičnih deklet ali žensk. Tokrat na tradicionalnem izboru Top najstnica, ki je potekal v ljubljanski Supernovi.

Na izboru, kjer sta pred leti že slavili Inja Zalta in pa dekle Luke Dončića Anamaria Goltes, je tokrat zmagala Tjaša Korošec. Simpatična 16-letnica pa je bila tudi Irynina favoritinja. Predvsem zaradi njene izbire poklica. Tjaša si namreč želi postati psihologinja, Iryna pa je mnenja, da moramo biti vsi v življenju vsaj enkrat psihologi.

Foto: Marko Vavpotic

Za naziv top najstnica se je letos potegovalo več kot 120 kandidatk, dvanajstim pa je uspelo prepričati uredništvo revije ter se prebiti med finalistke. In sicer Asii Pašič iz Ljubljane, Tii Petek iz Ljubljane, Stelli Tretnjak iz Laškega, Tjaši Korošec iz Šentjurja, Lauri Osenk iz Domžal, Isabelli Podbregar iz Trbovelj, Anji Zalar iz Begunj pri Cerknici, Zarji Kozar iz Pristave, Urški Krajnc iz Zreč, Ines Kolarič iz Kranjske Gore, Nadji Peček iz Ljubljane in Ines Osenjak iz Nove Gorice.

Foto: Marko Vavpotic

Kot že omenjeno, je Top najstnica postala Tjaša Korošec, ki je hkrati postala tudi Lunay najstnica. Uporanike spleta je najbolj prepričala Stella Tretnjak, ki je prejela naziv Top NET najstnica, postala pa je tudi 2. spremljevalka. Prva spremljevalka pa je postala Tia Petek.

Foto: Marko Vavpotič

Z glasbo je navduševala mlada Lara Kadis, ki je na prireditvi predstavila tudi prvo samostojno pesem. Na odru pa je zapela tudi z Nipkejem in Trkajem. Plesno spremljavo pa so jim pripravili člani plesne skupine The Artifex.

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.