Vam je zobozdravnik napisal napotnico za endodontsko zdravljenje zoba, parodontozo, specialistično zobno protetiko, oralno kirurgijo ali za ortodontsko zdravljenje za vašega otroka? Brez čakalne dobe in s povračilom stroškov zdravljenja vam rešitev ponujajo spletne poslovalnice HappyMed®, ORTODONT TAKOJ® in ENDODONT TAKOJ® – čezmejno zdravljenje v njihovih vrhunskih pogodbenih specialistih dentalne medicine v Zagrebu na Hrvaškem.

ENDODONTSKO ZDRAVLJENJE ZOBA

Na voljo na portalu ENDODONT TAKOJ®. Napotnico in RTG zoba ali ortopan posredujete na [email protected]. Prejeli boste brezplačno mnenje endodonta iz vrhunske klinike v Zagrebu ter ceno in termin posega. Endodontsko zdravljenje zoba se vam povrne v celoti. Vlogo za povračilo stroškov zdravljenja vam naredijo strokovnjaki portala za ZZZS, ki vam strošek zdravljenja povrne z odločbo. Naj vam zaupamo, da boste za endodontsko zdravljenje zoba potrebovali samo en obisk. Naročanje je tudi po telefonu na 040 481 233 v delovnem času, navedenem na njihovi spletni strani.

Endodontsko zdravljenje na napotnico brez čakalne dobe.
Endodontsko zdravljenje na napotnico brez čakalne dobe.

ORTODONTSKO ZDRAVLJENJE – ZOBNI APARAT ZA OTROKA

Otroka od 10. leta dalje lahko na ortodontski pregled in zobni aparat prijavite preko portala ORTODONT TAKOJ®, ki velja za izjemno priljubljeno znamko, saj nudi vrhunske ortodonte v Zagrebu in pripravo dokumentacije za ZZZS za povračilo stroškov zdravljenja.

Zobni aparat brez čakalne dobe.

Število obiskov je v povprečju 16, čas zdravljenja pa 18 do 24 mesecev. Zobni aparat lahko dobi otrok že v prvem obisku ortodonta, ko mu ta potrdi indeks težavnostne stopnje, ki je določen z zakonom in je s tem upravičen do povračila stroškov na napotnico. Naročite se na [email protected] ali na 040 481 233 v delovnem času, navedenem na njihovi spletni strani.

SPECIALISTIČNA ZOBNA PROTETIKA, PARODONTOZA, ORALNA KIRURGIJA IN TUDI ZOBNI VSADKI

Dolge čakalne dobe so težava, saj je biti brez zob ena najtežjih situacij za človeka. Če imate napotnico za specialista zobne protetike, zobne vsadke, parodontozo in oralno kirurgijo vam v poslovalnici ENDODONT TAKOJ® in HappyMed® ponujajo rešitev – zobje takoj! V vrhunski zagrebški kliniki vam naredijo pregled, plan terapije in stroškovnik, na podlagi katerega vam v HappyMedu® in ENDODONT TAKOJ® pomagajo z informativnim izračunom povračila stroškov za protetiko in posege. Naročite se na [email protected] ali [email protected] ali po telefonu 040 481 233, 041 980 950, v delovnem času.

Vabljeni, da se zdravite pri vrhunskih zagrebških specialistih dentalne medicine s povračilom stroškov na napotnico – brez čakalne dobe in na ravni evropskega pacienta. Strošek zdravstvenih storitev se povrne do višine določene s 44. c členom Zakona o zdravstvenem zavarovanju in zdravstvenem varstvu.

V kolikor potrebujete zdravljenje v tujini zaradi izčrpanih možnosti zdravljenja v Republiki Sloveniji, pa kontaktirajte za celoten servis Inštitut za varstvo pacientov® – IVP, ki je zasebni izvajalec na tem področju že od leta 2016 in je do odobritve ter povračila stroškov zdravljenja od ZZZS pomagal že visokemu številu bolnikov, ki so z zdravljenjem v tujini tudi uspešno ozdravili. Inštitut nudi tudi druge storitve, med glavnimi je zastopanje strank pri njihovih specializiranih pravnih zastopnikih za denarne odškodnine za zdravniške napake pri javnih in zasebnih izvajalcih zdravstvenih storitev. Kontakt je 031 896 220 in . Pisarna je na Kidričevi ulici 24a v Celju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kako ljubka pustna šema je bil sin Sanje Grohar
Naslednji članekLili Žagar je dvomila vase, vendar navdušila s končnim rezultatom