V avdicijski oddaji je Nejc predstavil vrhunsko predelavo slovenske pesmi ‘Od višine se zvrti‘, tokrat pa si je za polfinalno oddajo glasbenik zaželel pesem, ki  nosi močno sporočilo. Kljub angini, ki se je vlekla dober teden, je poskrbel za novo nepozabno prezentacijo priljubljene pesmi.

Nejc se je v glasbeni svet prebil z radijsko uspešnico ‘Zavrtela sva svet‘, sledila ji je pesem hitrejših ritmov ‘Hej Hej‘, ter ‘Mesto želja‘, za katero je posnel videospot v središču Ljubljane. Tik pred veliko življenjsko prelomnico se je predstavil s singlom ‘Sam‘, le nekaj mesecev kasneje pa je že prevzel vlogo največjega heroja mali deklici in se za kratek čas umaknil iz glasbenega sveta.

V letošnji pomladi je bil Nejc tudi del ekipe glasbenikov, zbranih v podporo in promocijo mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči Sloveniji. Pod vodstvom producenta in skladatelja Žige Pirnata je šestnajst glasbenikov posnelo skladbo ‘En svet‘.

Izpovedno pesem ‘Ti‘ je v svojem prvem duetu predstavil kmalu po novem letu in tako prvič glasbeno sodeloval z raperjem Danijelom Hodžičem – Hodžo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekIGRE LAKOTE: Zaradi tragedije ne bo prave premiere!
Naslednji članekNaša misica zvito zmedla tv voditelja in bivšega Barovca