Deli

Nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik je mnenja, da se žensk ne bi smelo ocenjevati po njihovi lepoti. Sama vztraja pri tem, da je njena vrednost v drugih stvareh.

Nives je sodelovala v projektu “inbedwithklara”. Tam je razkrila veliko podrobnosti o sebi in svojemu pogledu na svet. “Ko rečejo, da izžarevam pozitivno energijo, da sem pristna, da izgledam močna in da dajem vtis, kot da imam “vse pod kontrolo” sem hvaležna. Ko rečejo, da sem lepa, da imam vse in da sem zagotovo najbolj srečna, pa rada povem, da sem ista kot vse ostale ženske. Od mene bodo vedno obstajale lepše, bolj uspešne, bolj zaželjene … Tudi mene enako kot vse ostale ženske na svetu prevarajo moški, čeprav se trudim biti dobra partnerka …” je povedala v izjavi.

@nivesoresnik x #inbedwithklara ? . ??Ko rečejo, da izžarevam pozitivno energijo, da sem pristna, da izgledam močna in da dajem vtis, kot da imam "vse pod kontrolo" sem hvaležna. Ko rečejo, da sem lepa, da imam vse in da sem zagotovo najbolj srečna, pa rada povem, da sem ista kot vse ostale zenske. Od mene bodo vedno obstajale lepše, bolj uspesne, bolj zazeljene… Tudi mene enako kot vse ostale ženske na svetu prevarajo moški, čeprav se trudim biti dobra partnerka, tudi meni spodleti… Tudi jaz kdaj podvomim v svojo “vrednost”. Kako ohranim pristno ljubezen do sebe skozi vse to? Preprosto: 1. svojo vrednost si postavljam sama 2. moja vrednost ne temelji na videzu temveč na mojih sposobnostih (sportni dosezki, da naslikam dobro sliko…) in vrednotah (večkrat pozabimo, da biti dober človek, biti pošten in iskren še zmeraj vedno pretehta zunanjo lepoto) 3. naučila sem se biti srečna in zadovoljna v življenju sama s sabo -Nives . ?? When they say that I radiate positive energy, that I am genuine, that I look strong and give the impression that I have "everything under control" I am grateful. But when they say that I am beautiful, that I have everything and that I am so happy and #blessed, I want to say that I am the same as all other women. There will always be more beautiful, more successful, more desirable women… Just like you in the world I get deceived, cheated on, even though I try to be a good partner. Just like you I fail… And sometimes I also doubt my "value". But how do I keep no matter what loving myself? Simply: 1. I set my own value 2. My value is not based on my looks but on my abilities and values I care for 3. I learned to be happy and satisfied in my life with myself. -Nives

A post shared by Klara (@inbedwithklara) on

Ob tem je Nives priznala tudi to, da je naziv Miss iz leta 2012 etiketa. Le-ta pa jo spremlja na čisto vsakem koraku, a ji ne odpira nikakršnih vrat. Še več, včasih se le-ta zaradi naziva in slovesa celo zaprejo.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.