Za nastop v drugem polfinalnem večeru letošnje Eme so namreč potegnili številko štiri, tako da so nastopili četrti, številko pa je povlekel Matjaž, ki je vlekel četrti po vrsti. Ko so se uvrstili v finale, so tudi tam nastopili četrti zapovrstjo, na koncu pa so osvojili še četrto mesto. Tudi tukaj pa se štirice še ne zaključijo. Tiste dni v času Eme so stanovali v enem izmed hotelov v Ljubljani v sobi 202. Verjetno ni treba posebej dolgo razmišljati, da najdemo povezavo med dvema dvojkama. Aja, tudi tukaj se še ne konča: prvič so na Emi nastopili 02.02. letos.

Nehali so verjeti, da gre za nenavadno naključje in so komaj čakali, da se kje spet pojavi številka 4. In se je! Še prej, ko bi si kdo mislil.

Plesalci plesnega studia Novo mesto so se namreč pred dnevi udeležili svetovnega prvenstva v hip-hopu v nemškem Bremnu in tam del koreografije odplesali ravno na pesem 4playevcev DJ. Plesalci so prišli v finale kot edini slovenski predstavniki in na koncu dosegli samo enkrat lahko ugibate ČETRTO mesto. Očitno se pesmi DJ res na vse načine drži štirica.

Člani zasedbe 4play so se novice seveda razveselili, plesalcem so čestitali in jim bili hvaležni tudi zato, ker se je tako njihova pesem vrtela v tujini. Slavni štirici pa se še danes smejejo…


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?
Naslednji članek