Če ste ta vikend spremljali oba dela Ljubezen po domače, potem ste verjetno ostali odprtih ust. Toliko spletk, sprememb, jeze, žalosti in to v le dveh oddajah. Pa poglejmo, kaj se je dogajalo.

Na Johnovi kmetiji je Jožica doživela hladen tuš, saj jo je postavil pred dejstvo, da se zanj ne splača več truditi – njegovo srce naj bi bilo le za Anamarijo. To je jasno povedal tudi Joži, ki pa je pobesnela in ju zmerjala z koruznikoma, hinavcema in še mnogo grdih besed je prišlo iz njenih ust, nakar se je odločila, da bo kmetijo kar zapustila.

Damjan je izvedel, da se bo moral posloviti še od ene kandidatke, vendar mu je Monika olajšala delo in se odločila, da ga bo zapustila kar sama. Ampak ne bo pa še zapustila šova, saj jo je Tanja odpeljala k Janezu Reberniku, ki naj bi za Moniko že izkazal zanimanje v preteklosti. Kako se bo zgodba razpletla tam, bomo morali še počakati. Janez je medtem izločil Ružo, ki je kljub vsemu upala, da bo še lahko ostala na kmetiji.

Tudi Metki ni bilo lahko, morala se je namreč posloviti od enega kandidata, vendar s težavo. Po dolgem oklevanju se je odločila, da bo kmetijo zapustil Marjan, ki ji je sešil hlače, ji pokazal srce in svojo nežnejšo plat. Upamo, da odločitve ne bo obžalovala.

Tudi Janez Marn se je moral posloviti od kandidatke, izbral je Katarino, ki je vidno žalostna s pokončno glavo zapustila šov. Povedala mu je tudi nekaj lepih besed in mu sporočila, da bo zanj vedno na voljo, karkoli bo potreboval. Tudi tukaj upamo, da ni Janez storil napake.

 


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekO teh slavnih se je največ govorilo v tem tednu (29. 11. – 06. 12. 2020)
Naslednji članekLili Žagar se je to naučila na Švedskem