Patricija Pangeršič, znana Slovenka, podjetnica in trenerka, se je pred dobrimi 10 dnevi razveselila naraščaja in sedaj pokazala svoje telo.

Patricija, ki je postala tudi Femme Fatale leta 2021, ima odlično postavo in k temu spodbuja tudi druge ženske. V začetku februarja je postala mamica in vsi vemo, da telo ženske po porodu potrebuje nekaj časa, da se postavi na stare tire. A pri Patriciji ni trajalo dolgo. Z nami je delila fotografije pred nosečnostjo, med nosečnostjo in 10 dni po porodu ter zapisala takole:

“Počutje po porodu? Prvi dnevi so težki. Vse te boli, neprespan si; ob tebi leži bitje in ni ti čisto nič jasno, kaj delat z njim. Postava … ključno je zavedanje, da telo rabi svoj čas. Čas, da se vse postavi nazaj na svoje mesto. Pri nekaterih telo potrebuje več časa, pri drugih manj. Zato glej – draga mamica – da se nikoli in nikdar ne primerjaš z drugo osebo.

Kar lahko rečem zase je le to, da sem zelo vesela, da se vse skupaj izjemno lepo ‘vrača’ nazaj in da se že sedaj počutim odlično.☺️

Vseeno pa KOMAJ ČAKAM, da si čez dobre štiri tedne obujem superge in grem v fitnes. NE po POSTAVO, ampak po BOLJŠE POČUTJE, VEČ SAMOZAVESTI IN ENERGIJE.😍 Občutek, ko ZMOREŠ; ko ti nič ni težko … ko si poln energije in volje je 💣!

Da ne bom predolga … ŽENSKO TELO JE NEVERJETNO. ❤️ Zdaj se tega zavedam še toliko bolj.”

Patricija Pangeršič
Patricija 10 dni po porodu. Vir: Instagram
Patricija Pangeršič
Patricija pred in med nosečnostjo. Vir: Instagram

Patricija izgleda čudovito in materinstvo jo samo še polepša.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJasmina (Poroka na prvi pogled) se je zlagala, da je lahko šla v eksperiment
Naslednji članekTole je Miha Hercog povedal po prvi oddaji Poroka na drugi pogled