Minilo je 13 dni, odkar je princesa Eugenia rodila prvega otroka. Pred dnevi je javnosti razkrila, da je njen sin dobil ime August Philip Hawke Brooksbank.

Z možem Jackom Brooksbanom uživata v prvih čarih starševstva in vseh izzivih, ki jih prinesejo prvi dnevi z novorojenim otrokom. Kot je poudarila revija People, 30-letna princesa ni imela lahkega poroda. Poleg tega je morala zaradi dolgoletnih težav s skoliozo roditi s carskim rezom. Viri blizu princese so poročali, da se je Eugenie počutila dobro.

Tudi Buckinghamska palača je potrdila veselo novico o prihodu prvorojenca. Čeprav je bil njen porod nekoliko bolj zapleten, je vse potekalo dobro. ‘Ni imela poroda kot večina mam,’ so dejali z dvora. Vse to je morala prestati zaradi resne operacije, ki jo je prestala pri 12 letih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Za omenjeni medij je celotno situacijo komentirala dr. Mary Jane Minkin. Pojasnila je, da je pri vsaki nosečnici drugače, tudi pri tistih, ki imajo težave s skoliozo. Kljub nekoliko bolj zapletenemu rojstvu je Eugenie presrečna nad prihodom sina, za katerega pravi, da je izpolnitev vseh njenih sanj. Zaradi pandemije koronavirusa princesa še ni uspela preostali družini predstaviti malega čudeža.

Sicer je že večkrat spregovorila o svojem posegu. ‘Želela sem samo deliti brazgotino z vami in spodbuditi tiste, ki so šli skozi nekaj podobnega, naj storijo enako. Bodimo ponosni na svoje brazgotine,’ je Eugenie zapisala s fotografijo, ki jasno kaže brazgotino vzdolž hrbtenice. Mimogrede, 30-letnica je svojo zgodbo o skoliozi povedala leta 2018 med odprtjem londonske bolnišnice. Kot je takrat odkrila, je operacija trajala osem ur, tri dni kasneje pa je bila na intenzivni negi. Šest dni je preživela celo na invalidskem vozičku, nato pa končno spet shodila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)


Zadnje novičke

Prejšnji članekVAU! Salome naredila drzen korak v svojem življenju
Naslednji članekTanja Žagar je dan izkoristila za to