Nick Jonas, ki se s punco nenehno sprehaja z roko v roki, je pristal na še eno vlogo! Medtem ko se njegov starejši brat Joe ukvarja s samostojno glasbeno kariero, se je on osredotočil na igranje, potem ko si je njihova skupina Jonas Brothers vzela malo premora.

Mladi zvezdnik, ki ob svoji punci kar žari, je del ekipe ABC-jeve nove komedije 'Last Man Standing', v kateri igra tudi Tim Allen. Noro zaljubljeni Nick bo zaigral v božično obarvani epizodi šova in njegov lik Ryan bo leni oče Mikeovega (Allen) vnuka. Njegov lik je brezposeln in temelji na Mikeovi hčeri, potem ko ta rodi njegovega otroka, a se prikaže komaj med prazniki, kar resnično preizkusi Mikeovo potrpežljivost.

To pa ni Nickov prvi poskus igranja! V bistvu se je njegova celotna igralska kariera pričela na Broadwayju z igro 'Les Miserables'. Kasneje je nastopil tudi v ABC-jevem kratkem šovu 'Mr. Sunshine'. Naslednje leto pa se najmlajši izmed  bratov Jonas, ki bo nastopil tudi v novi seriji 'Smash', vrača na Broadway, kjer bo igral glavno vlogo v predstavi 'How to Succeed in Business Without Really Trying', v kateri bo nadomestil Darrena Crissa, v originalu pa je to vlogo odigral Daniel Radcliffe.

Meniš, da se resnično trudi uveljaviti v igralskem svetu, ali je to samo neka stopnja? Kje bi ga pa ti raje videl/-a, v glasbi ali igralskem svetu? Komentiraj!

Si tudi ti vesel/-a, da je dobil novo vlogo? Pokaži nam to s klikom na 'Všeč mi je'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekLindsay Lohan ponorela: V pesmi si jo je pošteno privoščil!
Naslednji članekBIZARNO Soprog Mariah Carey: Privezal psa na balon, tako da je odletel!