Deli

Avstralska igralka Nicole Kidman svoje naklonjenosti ne skriva. Njen zadnji poljub pa ji zavidajo številne ženske po vsem svetu.

Na podelitvi televizijskih nagrad emmy je slavila mini serija Majhne laži (Big Little Lies), ki je bila posneta po istoimenski knjigi. Med nagrajenci je bila igralka Nicole Kidman, ki je dobila nagrado za najboljšo glavno vlogo. Nekaj trenutkov po njej pa je svoj kipec dobil tudi njen televizijski mož Alexander Skarsgård, s katerim imata v seriji močno ljubim-sovražim razmerje. Nicole je trenutek izkoristila in Alexandru tik pred odhodom na oder podelila še poljub na usta. Kar pa ji po odzivu na družbenih omrežjih zavidajo številne ženske po svetu.

Kaj na to poreče mož?

Ženske pa Nicole zavidajo predvsem zato, ker je tik ob njej stal njen mož Keith Urban. Ob poljubu pa ni niti trznil. Nagrajencu je veselo in iskreno ploskal. Očitno je, da igralka rada pokaže naklonjenost, zato glasbenika njeno kazanje čustev niti ne zmoti. Sta pa po podleitvi pokazala, da ste še vedno močno naklonjena en drugemu. Keith je Nicole na uradnem fotografiranju strastno poljubljal in ji izkazoval še številne druge nežnosti.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.