Nika Ambrožič Urbas je dolga leta s partnerjem živela v Londonu. Sedaj že nekaj let živi v Sloveniji. Modna strokovnjakinja in voditeljica, ki je navduševala tudi kot žirantka v šovu Zvezde plešejo, je tokrat podelila svojo osebno izkušnjo.
Potrebovala je nekoga, da jo motivira, zato si je najela osebnega trenerja.
Vir: Instagram Nika Urbas
Vir: Instagram Nika Urbas

Svojo izkušnjo je opisala takole:

“Osebnega trenerja sem si omislila, ker potrebujem nekoga, ki me bo motiviral. Sodim med bolj ‘salonsko ležerne’ ljudi in med prostim časom uživam v poležavanju. Zato je zame trening res garaško delo.

Drugi razlog je ta, da mi bolj paše trenirat individualno in ne v skupinah. Na vajo se lažje osredotočim, če je nekdo ves čas ob meni in me vodi skozi vsak gib. Moj trener @primozkastelic_primus ima sokolje oči in dejansko opazi vsak milimeter. Zato vaje kljub visoki zahtevnosti opravljam varno in nimam poškodb.

Ugotovila sem, da si tudi s preprostimi počepi lahko narediš več škode kot koristi, če ne veš kako jih pravilno izvajati. Moj trener pa me o vsaki vaji pouči in mi jo razloži na način, da jo razumem.

Primož je seznanjen z mojim življenskim ritmom, svetuje mi pri izbiri hrane, redno izvaja natančno meritev moje telesne sestave in preverja mojo kondicijo.

Med drugim mi je ravno on svetoval terapijo z bioresonanco s katero sem uspešno premagala kandido. Vedno mi prisluhne, imava popolnoma prijateljsko komunikacijo in vem, da ima toliko neprecenljivih izkušenj, da bo vedno sestavil najbolj optimalen program posebej zame. 🙌🏻

Včasih že na trening pridem popolnoma utrujena, ali celo neprespana. Ampak niti enkrat se mi še ni zgodilo, da bi iz treninga odšla brez energije. Ne vem točno v čem je njegova skrivnost ampak kljub temu, da se 1h razmetavam po telovadnici, na koncu dobim še več zagona! 💫💪🏻”


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Boto je spremenila pričesko. Poglejte, kako je videti sedaj
Naslednji članekKaj se dogaja z Leo Sirk? Tri dni pred porodom je urgentno morala storiti to